Rapor için 5 dakika bekleme süresi çok fazla

@356463 bilemiyorum ama bu süre çok fazla gerçekten. Rapor sistemini suistimal etmeye çalışanlar için yaptırım gelebilir ama gerçekten raporlama sistemini doğru kullananlar için bu kısıtlamayı doğru bulmuyorum.
 
Günlük yedinci raporunuzdan sonra normal rapor bekleme süresi 5 dakikaya çıkmakta, genel gözlemlerime göre bu sınırlandırma o kadar kötü değil. Denetimle, raporlarla daha iyi bir şekilde ilgileniyoruz bu sayede. Little Cat dışında bu durumdan memnun olmayan var mıdır acaba?

Onun yerine raporlama arayüzü detaylandırılabilir, çoklu raporlama vb.
Detaylı öneri konusunu açıp beni etiketlerseniz bu önerinizi değerlendirebiliriz.
 
@Emre C kısıtlama yokken bile milletin rapor sistemini kullandığını açıkçası sanmıyorum. Dolayısıyla benim dışımda memnun olmayan yoktur. @BerkayZ87 konuyu beğenmiş. Sanırım bir de o memnun değil.
 
Abi yani moderatorler de bizim gibi bir insan oldukları için sana hemen 10 saniyede cevap veremezler. Moderatörlerin tek işi sadece rapor değilki, her şeye nasıl yetişecekler elbet insan yorulur. Ellerinden geldikçe yardım ediyorlar zaten.
 
@BerkayZ87 yapacak bir şey yok.
@Emre C merhaba. Bence bu süreyi tekrardan gözden geçirseniz iyi olur. Tekrar gözden geçirebilir misiniz acaba? Gördüğüm birçok kural ihlalini rapor edemiyorum dolayısıyla o kural ihlalleri gözden kaçıyor.
 
@EkmekArasiHDD dostum yönetici ve moderasyon ekibi hesabını saymazsak zaten 17 tane moderatör var. Kaldı ki moderatörlerin işi zaten bu, 17 tane moderatör siteyi rahatça düzene sokabilir. 17 moderatör yeterli bir rakam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı