EZİC AJANI
Decapat
- Katılım
- 3 Aralık 2020
- Mesajlar
- 2.693
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 10
Yarın ininal Kart alabilirsiniz sıkıntı olmaz bir sorun olursa DC üzerinden ilgilenirim.
Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca?
Yarın ininal Kart alabilirsiniz sıkıntı olmaz bir sorun olursa DC üzerinden ilgilenirim.
İninal uygulamasından sanal kart çıkarılıyor diye biliyorum.Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca?
5 tl diye biliyorum en son öyleydi',tebrikler.Ben alsam da isime yaramaz diye katılmamıştım.Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca?
Evet ancak migrosdan falan para yükletebilir.Ve xbox game pass aktiflestirme için hesabin içinde biraz para olması lazım diye biliyorum.İninal uygulamasından sanal kart çıkarılıyor diye biliyorum.
Evet ancak Migros'dan falan para yükletebilir. Ve Xbox Game Pass aktiflestirme için hesabin içinde biraz para olması lazım diye biliyorum.
Bir araştırın.Ben yanılmış da olabilirim ancak öyle hatırlıyorum.Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu?
Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu?
Kartın içinde para oluyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
İlk çıkarınca para oluyor mu içinde? Ayrıca ininal kullanışlı bir kart mı? Mesela çekim parası yatırma parası vs. alıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.