Technopc S30 sistem alınır mı?

Görünürde iyi performans verebilir ancak PSU veya anakart C4 çıkabileceği için uzun vadede sıkıntılı olabilir mağazadan alacağınız için önce bir sistemdeki donanımın modellerine bakın yeterli kaliteye sahip olduğunu düşünüyorsanız alabilirsiniz.
Uzun vadede sıkıntı yaratırdan kastınız parça değişimi mi ve parça değişimi ise hangi parçaları değiştirmem gerekir?

Aradığım cevap buydu bu arada teşekkürler.
 
Uzun vadede sıkıntı yaratırdan kastınız parça değişimi mi ve parça değişimi ise hangi parçaları değiştirmem gerekir?

Aradığım cevap buydu bu arada teşekkürler.

Hocam mesela eğer kalitesiz parçalar kullanılmışsa 600W olan PSU daha az verebilir veya korumalı olmadığı için herhangi elektrik kesintisinde sisteme geçmiş olsun diyebiliriz.
 
Peki bu durum 2 yıl garanti içine girer mi sonuçta kullanıcı hatası değil.

Evet girer ama 2 yıl sonra garantisi biteceği için güvenilmez bir PSU'ya emanet etmiş oluruz sistemi ancak gidip baktığınızda modeller kaliteli ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı