Kar topu oynarken yanlışlıkla arkadaşımın özel bölgesine attım

slayerdutch

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
1.826
Makaleler
8
Çözümler
7
Olay bugün oldu. Biz arkadaşlarla kar topu oynuyorduk. Benim de karşımda bir arkadaş vardı ve benim yanımda karların dolu olduğu bir yer vardı. Meğerse oradaki kar değil, buzmuş. Ben de bir parça aldım (çok da değil) ve önümde koşan arkadaşın bacağına atayım derken çocuğun bacağına geldi ama bir kısmı sıyırıp özel bölgesine gelince çocuk baya acılar içinde yere yığıldı. Biz de yanına koştuk. Çocuk revire gitmiş yani o kadar acımış. Ama 1 saat sonra çocuk hemen ayaklandı. Değişik. Ben de çocuktan özür diledim, konu da müdüre taşınmasın diye müdür yardımcısına anlattım olayı. Müdür yardımcısı sadece beni uyardı bir daha böyle bir şey yapma diye. Zaten ben bilerek yapmamıştım yani kazayla olmuştu. Hatta eve gidince çocuğa Whatsapp'tan özür mesajı falan attım. Bu arada bu olaydan herkesin öyle bir haberi olmuş ki, inanamadım.

Son olarak şunu demek istiyorum. Lütfen alta "İnşallah ceza alırsın hatta okuldan bile atılırsın inşallah!" gibi şeyler yazmayın. Kasıtlı yapmadım bunu. Niye ben bile bile öyle bir şey yapayım ki ayrıca. Benim endişem ailesi. Çocuğun abisi bizim okulumuzun lisesinde okuyor yani gelip beni dövse hayatım kararır. Ya da ailesi sorun yaratıp şikayetçi olursa ne olur, düşünmek bile istemiyorum. Bir şey olmaz değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"İnşallah ceza alırsın hatta okuldan bile atılırsın inşallah!" gibi şeyler yazmayın.

Neden öyle yazalım?

Arkadaşınızdan özür dileyip kendinizi affettirmeye çalışın ki ailesiyle sorun yaşamayasınız. WhatsApp'tan yazdığınız özür mesajlarına geri cevap yazdı mı?
 
Çok büyütmeyin olduysa oldu çok büyütünce kendini senden daha büyük sanarlar. Sorun olmaz okuldan atılacak bir durum da yok.
 

Geri
Yukarı