İ5 4690 GTX 960 Sistem Toplama

EnesYslyrt

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2015
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben PC den pek anlamam arkadaşlarla bu sistemi topladık. Sizce bir eksik yanlış var mı?
Bu sistemle oyunlardan nasıl bir performans alırım?
Bu sistemi ileride para biriktirdikçe neler ekleyebilir ve yükseltebilirim?
Soğutucuyu sonradan ekleyebilir miyim ve bir soğutucu önerir misiniz?
Son olarak biliyorsunuz dolar çok yüksek. Ne kadar süre beklersem ucuzlayabilir?


Sistem:
Msi H97 gaming 3 intel
Msi Gtx 960 gaming 4g gddr5 4gb
Intel core i5 4690
Kingston 8gb (2x4) hyperX beast
WD 3.5" 1tb caviar blue sata harddisk
Kingston 120 GB hyperX fury SSD
Cooler master rs-600 g80plus 600w
Cooler master silencio 650 pure mid
Toplam 3500 TL
 
Bence bir eksiklik ve yanlışlık yok. Bu sistemle oyunlarda iyi performans alırsınız. İleride yükseltmek isterseniz daha iyi bir ekran kartına geçebilirsiniz. Soğutucuyu sonradan ekleyebilirsiniz. Bu işlemciye ayrıca soğutucu almanıza gerek yok. Dolar dahada yükselecek diyorlar. İsterseniz bu bütçeye gtx970' li bir alternatif sistem kurabilirim.
 
i5 4690k sınıfının en üst işlemcisi diyebiliriz, ileride değiştirmek isterseniz değiştiremezsiniz zaten üstü yok (4790'ı saymıyorum) yani bundan 5-6 sene sonra upgrade düşünüceniz olursa komple anakart, işlemci, ram değişecek. Lakin gayet iyi sistem, sırf oyun için alıyor ve o.c yapmayı düşünmüyorsanız işlemciyi düşürün, ssd'yi çıkarın, bir şekilde o ekran kartını gtx 970 veya r9 390 yapın.
Bütçeyi 100 tl aşamazsanız ssd'yi sonra ekleyebilirsiniz.
Dolar da eski değerlerine düşmez, beklemeyin.
upload_2015-9-17_13-49-15.png
 
Bence bir eksiklik ve yanlışlık yok. Bu sistemle oyunlarda iyi performans alırsınız. İleride yükseltmek isterseniz daha iyi bir ekran kartına geçebilirsiniz. Soğutucuyu sonradan ekleyebilirsiniz. Bu işlemciye ayrıca soğutucu almanıza gerek yok. Dolar dahada yükselecek diyorlar. İsterseniz bu bütçeye gtx970' li bir alternatif sistem kurabilirim.
Yorumunuz için teşekkür ederim fiyat 200 tl ye kadar oynayabilir. Sisteminizi görmek isterim.
Ssd yi sonradan ilave edebilirmiyim?
Ve ben bu pc yi sıfırdan kuracağım. Windowsa ve diğer yazılımlara bir bütçe ayırmam gerekirmi
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı