Papara mı Tosla mı ininal mi Paycell mi?

Tosla kart için üçret alıyor ama Papara almıyor Tosla dolaylı yoldan size parayı vermiş oluyor isterseniz 2'sini de kullanın bir zararı olmaz birinde daha iyi kampanya vardır onu kullanırsınız.

Papara sözleşme istiyor Tosla kart ise direk dijital kartını ödüyor ve zaten kampanyalardan satin aldığın kart parasini sana 2 katı veriyorlar Papara'da sozlesmeli falan istiyor musteri hizmetleri üyeliğimi silemiyor bile Tosla da uygulama icinde canli destek var aramadan her isini hallediyorsun kapatmistim Tosla'yi yeni açtım Tosla'nin arkasında Akbank olduğu icin daha güvenli geliyor.
 
En iyisi Tosla. Çünkü Papara'da ki çoğu avantaj Tosla'da da var, hem marketlerde harcamana %10 cashback veriyor, para atıp çekmesi ya da birine para atması aşırı kolay, para kesmiyor ve bir çok avantajı var.
 
En iyisi Tosla. Çünkü Papara'daki çoğu avantaj Tosla'da da var, hem marketlerde harcamana %10 cashback veriyor, para atıp çekmesi ya da birine para atması aşırı kolay, para kesmiyor ve birçok avantajı var.

Katılıyorum guvenlik açısından korkum yok kocaman Akbank var ve tosbacklari cok para kesme işlemi yok ve en iyi yönü uygulama icinde canlı destek var oradan her yardima ulasabiliyorsun.
Yüksek paralarla oynamıyorsan Papara en iyisi ama dört rakamlı paralarla işin oluyorsa çok para keser.

Papara'yi pek sevemedim musteri hizmetlerine gec bağlanıyor sözleşme yapmasidaki anlam ne Tosla'da oyle bir şey yok uyeligi silemeyiz pasif yapariz diyor pasif yaptim kurtuldum be.
 
Selamlar. Ben arkadaşımın tavsiyesiyle Papara hesabı açtım kendime ve bir kaç aydır kullanıyorum. Netflix aboneliğinde 15 lira geri ödüyor. Başka bazı aboneliklerde de yine geri ödeme yapıyorlar. Sadece ilk Netflix aboneliğimi açarken 2 kez ücret kestiler. Sonrasında aradım ve geri yatırdılar. Harcamalarda, geri ödemeleri olduğu sürece kullanırım diye düşünüyorum.
 
Papara'da 5 islemden sonra para kesiyorlar ve neden sozlesme ininal Tosla Paycell bile istemiyor Tosla Akbank'in Paycell Turkcell buyuk şirketler hattimi degistirdigim icin Paycell'i iptal ettim.
Hem Tosla, Hem Papara kullanıyorum. Black kartı bedava bir şekilde alıp kullanabiliyorsunuz ve hesabınız sözleşmeli hesap oluyor. ben bu ay 5 işlemden çok daha fazla işlem yaptım hiç bir şekilde para kesme durumu olmadı gerek para yatırma gerek harcama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı