Papara mı Tosla mı ininal mi Paycell mi?

O kesenler neden oluyor biliyor musunuz çünkü baktım ininal Papara'dan Şikayetvar.comdan cok var ama Tosla nedense cok yok genelde param hesabima yatmadi var Tosla'da o ise attığı kart senin adina olmasi lazım ki Tosla'ya gecsin Akbank kimligine gore EFT kabul ediyor Papara'da her EFT kabul ediyor guvenlikli duruyor burada Tosla Tosla'nin birçok guvenlik yontemlerini gordum cidden şaşırdım onodemeli kartlarda en guvenli kart olarak gozukuyor dijital kartta çıkarttilar.
Paparada kendi adına olmayan kartlar dışında hiçbir EFT kabul edilmiyor. Kart senin adınaysa sadece senin adına bir banka kartından EFT yapabilirsin. Ve sanmıyorum ki büyük paralar çevirmeyeceksin o kartta. Avantajlı olmak istiyorsan eğer Papara kullanırsın. He eğer uzatacaksan sen bilirsin.

Sınırsız limit olmasi saçma değil mi bir insan on odemeli kartina bir şey alirken Bankkart'tan para atar on odemeli kartinda para tutmaz aylik 50.000 kimse yatirmaz zengin degilsen sjansjjdj.
En azından 100.000TL falan yatıracak olanlar yatırabilir ama Tosla'da yatıramaz.

Papara'da 5 islemden sonra para kesiyorlar ve neden sozlesme ininal Tosla Paycell bile istemiyor Tosla Akbank'in Paycell Turkcell buyuk şirketler hattimi degistirdigim icin Paycell'i
Papara'da ATM'den kartsız işlemler ile yatırırsan limitsiz bir şekilde komisyon olmadan yatırılıyor. Tosla'da kart bilgileri kartın üzerinde yer almıyor demişsin. Papara'da fiziksel kartını internet alışverişine kapatıp internet alışverişlerinde sanal kart kullanabilirsin. Tosla'da kart bilgilerin çalınırsa iptal edip kart ücreti verip yeni kart almak zorundasın. Papara'da direkt sanal kartı iptal edip yeni sanal kart oluşturabilirsin.

Merhaba arkadaşlar. Ön ödemeli kart çıkartmak istiyorum internetten alışveriş içinç ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Papara tehlikeli diyorlar Ininal'da çok para kesiyormus. Paycell de Turkcell isen güzelmiş Tosla'yı da az kullandım hiçbir ucret kesmedi sizce hangisini tercih edeyim?
Sakın ama sakın ama SAKIN Paycell kullanma. Ben kullandım, hesabıma tanımadığım biri girip faturama 4,25K para yansıttı parayı da kendine çekti. Karakollarda sürünmek istemiyorsan Papara veya Tosla kullan.

Merhaba arkadaşlar. Ön ödemeli kart çıkartmak istiyorum internetten alışveriş içinç ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Papara tehlikeli diyorlar Ininal'da çok para kesiyormus. Paycell de Turkcell isen güzelmiş Tosla'yı da az kullandım hiçbir ucret kesmedi sizce hangisini tercih edeyim?

Papara. Tosla'yı denemedim. Paycell'i azıcık kullandım sonra sorun çıktı. İninal zaten bitmiş ağlayanı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı