Penceresiz kullanmayı dene tam ekranda bazen bende de 60 fps buguna düşüyüyor kitleniyor.Normalde 200 FPS civarı alırken oyunun ileri dakikalarında 90'ın üstüne çıkmıyor. Ayrıca Alt Tab yaptığımda FPS yüksekken oyunu açtığımda tekrar düşmüş oluyor. Diğer oyunlar normal sadece LoL'de oluyor bu.
Sistemi tahmin edececeğiz galiba... Ayrıca ileri dakikalarda genelde TF'ler arttığı için ekranda daha çok görüntünün oluşturulması FPS'i normal olarak düşürececktir.
Uyumluluk ayarlarından Tam ekran iyileştirmesini ve geliştirmişten dpi çözünürlüğünü uygulamaya verirsen büyük ihtimalle sorunun düzelecektir. Tam ekran moduna alıp oynamayı dener misin ?önceden böyle bir sorun yoktu. tf olduğu zaman en fazla 20 fps felan düşerdi şimdi tf olmadığı zaman bile 60-80 fps kalıyor. Monster notebook abra a7 V11.5.3
Aynı problemi yaşıyordum ve bu çözüm etkili oldu, teşekkürler.Uyumluluk ayarlarından Tam ekran iyileştirmesini ve geliştirmişten dpi çözünürlüğünü uygulamaya verirsen büyük ihtimalle sorunun düzelecektir. Tam ekran moduna alıp oynamayı dener misin ? Eki Görüntüle 1349900
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.