Xbox Series S Almanya'dan alınır mı?

Tuna11

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2020
Mesajlar
476
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar tam 4000 TL biriktirdim ve dedem Almanya'da yaşıyor. Türkiye'de Xbox Series S 5300 TL ama Almanya'daki 4000 TL'ye denk geliyor. Almanya'dakini alsam bir sıkıntı çıkar mı (dil vb.) ?
 
Herhangi bir sorun çıkabilir mi (garanti vb.) ?
Microsoft'un global garantisi var sorun olacağını sanmıyorum. Ben de cihazımı İngiltere'den aldım ama Xbox'ta giriş yaptığım Microsoft hesabıma cihaz otomatik eklendi 1 yıl garanti ile. Otomatik eklenmese bile cihazın arkasındaki seri numarasını girince hesaba ekleniyor cihaz garantisi ile birlikte. Ayrıca Almanya'dan alınanlarda 2 sene oluyor diye biliyorum hatta.
 
Son düzenleme:
Hocam acil cevap verin lütfen. İkinci el bir sitede sıfır Almanya Media marktan alınmış Xbox buldum. Elinde fatura var. Başka belge olması gerkiyor mu?

Kutusu, garanti belgesi ve kutu içeriği tam olmasına dikkat edin. Seri numarasını Microsoft hesabınıza girip garanti süresine bakın. Arkadaki etiketlere bakın işlem görmüşmü.
 
Hocam acil cevap verin lütfen.ikinci el bir sitede sıfır almanya media marktan alınmış xbox buldum.elinde fatura var.başka belge olması gerkiyor mu?

Hocam diğer konudaki mesajınızı da gördüm, aslında tek ihtiyacınız olan Microsoft'un sitesine kayıt yapılmış mı bakıp garanti süresini kontrol etmeniz. Almanyadan alınan konsolda fatura tarihinden itibaren 2 yıl garanti olmalı. Konsol ve kontrolcüdeki seri numaralarını sisteme kaydedebilirsiniz aldıktan sonra.

Ben arkadaşa aldırmıştım, kutusunu atmıştı, fatura da zaten Mediamarkttan kesilen e-faturaydı. Konsolu geçenlerde bu haliyle sattım, dediğim gibi ihtiyaç olan tek şey seri numarasının kaydettirilmesi. O kayıt garanti belgesi oluyor, fatura da e-fatura olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı