Axle RX 560 vs Afox RX 550

Mehmeet0

Femtopat
Katılım
12 Şubat 2022
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2600TL bütçem var. Afox RX 550 alacaktım baktım tam bütçeme göre RX 560 var. RX 550 ile arasında 200 TL fark var. Sizce alınır mı? Yoksa Afox RX 550 mi alınmalı?
 
İşlemci olarak da ryzen 3 1200 alacağım. 2. el istemiyorum güven pek olmuyor. Axle markası çok mu kötüdür performans farkı çok olur mu?
 
İşlemci olarak da Ryzen 3 1200 alacağım. 2. el istemiyorum güven pek olmuyor. Axle markası çok mu kötüdür performans farkı çok olur mu?

Ekran kartları mining yapılmadığı sürece çok yıpranan parçalar değil. Ekipmanlar gibi sürekli fiziksel bir etkileşim geçirmiyorlar. Satıcıdan bazı verileri aldıktan sonra kartın iyi durumda olup olmadığını da az çok anlayabilirsiniz. Bütün paranızı boşu boşuna o karta harcamayın.
 
İşlemci olarak da ryzen 3 1200 alacağım. 2. el istemiyorum güven pek olmuyor. Axle markası çok mu kötüdür performans farkı çok olur mu?

Genellikle herkes sizin bizim gibi kullanıcı olduğu için 3000-5000 verip amann para verdik deyip hor kullanmıyor kimse. En fazla yaptıkları oyun oynamak hadi onu geçtim mining yapmak diyelim. Kimse durduk yere kartı çıkarıp elinde oyuncak niyetine oynamıyor veya 2 günde bir bakımını yapmıyor. Güvenilmeyecek tek şey mantıklı bir açıklaması olmadan 1000TL'lik parçanın 200TL'ye satılması onun dışında kontrolleri yaptıktan sonra güvenilmeyecek herhangi bir durum yok. 2-3 katı performans almak varken neden aynı fiyata sıfır alasın özellikle saçma sapan markalar.
 
Son düzenleme:
Ya ne kadar haklı olsanız da fikrimi değiştiremiyorum. Axle ekran kartı çok mı kalitesiz sorum bu sıfırını alacak bütçem var ve daha güçlü ekran kartına zaten işlemcim yetmez daha güçlüsünü alamam.
Axle 0 alsam kaliteli markalar ile performans ve kalite farkı çok mu olur?
 

Geri
Yukarı