Steam Yeni Çıkış Yapan Assetto Corsa Rally 14.39 Dolar!

EA ile Ubisoft sadece piyasanın ilk isimlerinden olduğu için standart üstü firma haline geldiler bence. Zira oyunları da çoğu zaman yenilik bile sunmuyor.

Gamepad yeterli olur. İlla en kötüsünün bile 5000TL-10000TL'den başlayan direksiyon setleriyle oynamana gerek yok. Anca böyle daha yavaş ilerlemek zorunda olduğun için daha hassas davranman gereken ETS 2 ve benzeri oyunlar için lazım. Yine yarış simülasyon oyunları içinde direksiyon seti daha iyi olabilir ama Gamepad'tan birkaç saniye veya milisaniyelik etap süreleri elde etmek istersen :D arcade yarış oyunları için ise direksiyon seti ile direkt daha zor oluyor mesel Forza Horizon serisi, The Crew motorfest vb...

Gamepad ile çok fazla ETS veya assetto oynadığım için artık insan değişiklik arıyor biraz 🙂

Gamepad ile çok fazla ETS veya assetto oynadığım için artık insan değişiklik arıyor biraz 🙂
Siz çoktan o dünyaya girmişsiniz, o zaman işler değişir tabii :D Logitech G920 öneririm bende o var lakin Thrumaster marka direksiyon setleri de var. Hatta Thrumaster daha güzel. Haberiniz olsun :)

Siz çoktan o dünyaya girmişsiniz, o zaman işler değişir tabii :D Logitech G920 öneririm bende o var lakin thrumaster marka direksiyon setleri de var. Hatta thrumaster daha güzel. Haberiniz olsun :)

İnşallah bir gün nasip olur hocam.

Bu oyunun ya fizikleri kötü erken erişimden dolayı veya oyun gereksizce zor. WRC veya Dirt Rally 2.0 bunun yanında arcade hissettiriyor. Normal fren yapıyorum araba spin atıyor bazen çözemedim.

Bu oyunun ya fizikleri kötü erken erişimden dolayı veya oyun gereksizce zor. WRC veya Dirt Rally 2.0 bunun yanında arcade hissettiriyor. Normal fren yapıyorum araba spin atıyor bazen çözemedim.
Genellikle bu tür eleştirilerde oyunun fiziği kötü olmuyor :D Aynı yorumlar Dirt Rally 2.0 içinde yapılıyor. Birde oyunun incelemesi direkt ilk günlerde bile %86 oranda olumlu ve gameplay videolarında da sıkıntı yaşayan pek oyuncu yoktu.

Genellikle bu tür eleştirilerde oyunun fiziği kötü olmuyor :D Aynı yorumlar Dirt Rally 2.0 içinde yapılıyor. Birde oyunun incelemesi direkt ilk günlerde bile %86 oranda olumlu ve gameplay videolarında da sıkıntı yaşayan pek oyuncu yoktu.
O zaman geriye tek gamepad kontrolleri henüz iyi değil seçeneği kalıyor. Zaten çoğu kullanıcının force feedback şikayetleri var direksiyon ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı