YKS Sözelde ilk 10.000 sıralama yapmak ne kadar zor?

TYT matematik çok düşük, son aylarla halledilebilecek bir ders değil, çok soru pratiği istiyor. Türkçe netiniz de bir sözelci olarak bence daha yüksek olmalı. TYT zaten çalışmayla olmuyor genel olarak şans da istiyor o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım.
AYT alanında sayısal öğrencisi olduğum için sözel kısımları çok bilmiyorum. 😁
 
TYT matematik çok düşük, son aylarla halledilebilecek bir ders değil, çok soru pratiği istiyor. Türkçe netiniz de bir sözelci olarak bence daha yüksek olmalı.
Paragrafta kendimi geliştiriyorum, TYT Matematikten 10 net yapmak benim için daha zor olacak.
 
Öncelikle başarılar dilerim. TYT matematik şans işi sınav anında odaklanmana bakıyor. MSÜ sınavında 16.5 net yaptım. Hedefim 23 idi. Özellikle TYT matematikte hiç görmediğin tarz bir soru illaki çıkacak bu sene MSÜ'deki şeker sorusu gibi. Kalan zamanda 10 net üstüne eklersin ama sonrası zor. Başarılar dilerim.
 
Kalan zamanda 10 net üstüne eklersin ama sonrası zor. Başarılar dilerim.
Neyseki 10 netten sonrasına ihtiyacım yok, istediğim üniversiteye gitmek için devamı AYT Edebiyat'taki başarıma kalıyor.
 
Sözelden Gastronomi kazanmış ve okuyan öğrenci olarak sözelde AYT alanında netlerin ortalama 60 65 arası olursa çok güzel olur. TYT şans işi ama 50 55 net olsa fena olmaz.
 
Sözelden Gastronomi kazanmış ve okuyan öğrenci olarak sözelde AYT alanında netlerin ortalama 60 65 arası olursa çok güzel olur. TYT şans işi ama 50 55 net olsa fena olmaz.
AYT'yi 62'ye, TYT'yi ise 50 nete çıkarmaya uğraşıyorum. Sıralamanız kaçtı?
 
TYT matematik çok düşük son ayda halledilmez denildiği gibi şimdi harıl harıl başlasan sınavda TYT matta 20 net yapsan öp başına koy.
Onun dışında 10k sıralama öyle basit değildir kolay gelsin.
 
20 net yapsan öp başına koy
Hedefim sadece 10 net, ortalama zaten 12-14 net oluyor ilk 10 bine girenlerde.
-
TYT Matematiği yetiştirememe ihtimalime karşı farklı derslere de odaklanacağım:

1650487081158.png

Alternatif hedefim bu.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı