Uyandığımda parmağımda kına vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu tür şeyleri paranormal olaylara yoruyorum yani bilimsel olarak yaklaşılmış ama hiçbirini yaşamadım diyorsun. Korkutmak gibi bir amacım yok bu arada. Bir yerde okumuştum biri böyle bir şey yaşamış. Elinde uyandığında kına yakılıymış. Tabii bunlar -mıştan -mişten öteye gidebilir mi bilemem ? Sadece yorum.
 
Hacı eğer sararmışsa avuç için bu karotenemi ama şekilli (yani düz olmayan) bir şey ve turuncu-kahverengi arası bir renk var ise bu kınadır. Tabi parmak diyorsan sen. Bu otomatik karotenemi olmadığının belirtisi oluyor zaten :D.
 
Şöyle bir şey okudum tabii doğruluğu meçhul.

"İnsanın ruhu uyku halindeyken vücuttan çıkıp değişik alemleri dolaşmaktadır. Bu anlamda baktığımızda rüya da vücuda döndükten sonra geri kalmışların kalıntısıdır. Melek alemini, insan alemini ve cin alemini dolaşan ruh, rüya olarak dolaylı yoldan karşımıza çıkar. Dolaşan ruh dönerken o gezdiği yerlerden bazı ilerin vücutta çıkmasına neden olur. Ruh, uyku halinde buradan geçerken cinler alemine uğramış. Bu buradan sıçramış olabilir. Bu izler kına ya da daha farklı belirtiler halinde de ortaya çıkabilir. Bu durumun dini açıdan hiçbir kesinliği olmasa da muhtemel görüş bu şekildedir."
 
Bu tür olaylar için yapılan mantık dışı yorumlar bana son gerece gülünç geliyor illa mantıklı bir açıklaması vardır
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı