1000 TL kulaklık önerisi

Şu anki kulaklığım Razer olduğundan Razer almaya çok sıcak bakmıyorum. Ama çoğu yerde bu kulaklığı önermişler. Alternatifleri Void RGB Elite, Cloud 2, MH752 gibi kulaklıklardan ne kadar iyidir? Almışken iyi bir şey almak istiyorum. Oyunlarda iyi olsun ama müzik için ses kalitesi çok da kötü olmasın istiyorum. Bu kulaklık ihtiyacımı karşılar mı?
 
Sırf oyun için Cloud 2 alınabilir ama V2 daha dengeli müzikte daha başarılı ve hafif bir kulaklıktır. Müzik fazla dinliyorsanız V2 size daha mantıklı gelebilir. MH 752 modeli de müzikte çok iyidir ama mikrofon sorunu var diye duydum tüm sesi alıyormuş.
 
Bende yaklaşık 1 2 haftadır V2 kullanıyorum. Tek sıkıntısı ses fuldeyken bir dip ses oluyor, ses seviyesini azaltınca gidiyor. Bu da şansına tabi dip ses sıkıntısı olmayan üründe gelebilir. Genelde ses kartlı ürünlerde dip ses oluyor zaten. İyi yanları çok hafif ve rahat, kumaş pedler terletmiyor. FPS oyunlarında rahatça ses kasabiliyorum. Bende V2 öneririm. Sorun varsa cevaplayabilirim.
 
Gerçekten çok kararsız kaldım. Hyper X Cloud 2 , Blackshark V2 ve Corsair Void Elite arasında kaldım. Konuyu görenler bu 3 ü arasından seçim yapıp ve neden onu seçtiğini söylerse çok memnun olurum.
Yok mu kulaklıklardan iyi anlayan beni aydınlatacak yetkili bir abi? :D
 
Son düzenleme:
Valla üçünüde deneyimleyen pek babayiğit yok maalesef, iade kabul eden sitelerden almaya çalışın beğenmezseniz iade edersiniz. Müzikte dinliyorsanız Blackshark V2 olabilir yok işiniz sadece oyun oynamak ve ses kasmaksa Cloud 2 olabilir.
 

Geri
Yukarı