Seagate Barracuda HDD alınır mı?

BatuHan999

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2021
Mesajlar
1.128
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Aşağıdaki gibi bir sistemim ve depolamam var. GTA 5 falan yüklemek istiyorum ama HDD doluyor az bir yer kalıyor çok da içim el vermiyor bu şekildeyken yüklemeye. 500GB HDD almayı planlıyorum. WD Blue HDD'ler bir tık daha pahalı. WD mi almalıyım yoksa Seagate mi? Arasındaki farklar nelerdir? Bende WD varken 2. HDD olarak Seagate alırsam sıkıntısı olur mu? Merak ettiklerim bunlar. Şimdiden teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum.

  • MSI B450M-A-PRO Max.
  • AMD Ryzen 3 3200G APU.
  • MSI GeForce GTX 1050 Gaming X 2G 2 GB.
  • Sharkoon 650W 80 Plus.
  • 240GB SanDisk SSD + 500GB WD Blue HDD.
  • 2x8GB 3200MHz PNY XLR8 Gaming Epic-X RGB.
 
valla ben zamanında 2 tb olanını aldım bundan bi 10 yıl kadar önce garanti bittikten sonra hdd kafa vurmaya başladı ki hdd yi taşınabilir olarak sadece işim olduğunda açıyordum ama bozuldu izim yamış markalar kaliteyi düşürdü bence isim yapmamaış marka araştır formlarda bu isim yapmış markaların çoğu ürününde arıza sorunları var
 
Bad sector veriyor kısa bir süre sonra o yüzden alınmaz. Tamamen sıfırını kullanmış birisi olarak kesinlikle çok yavaş. 7 sene kullanmıştım. (Sıfırının, bad sectorleri saymazsak. Bir ara çok sık sıkıntı çıkarmaya başladı)
 
56bin saatlik çalışma ömrüne sahip Seagate barracudam var. Total Okuma/Yazma seviyeside 100 terebaytın üstünde. Ya ben çok şanslıyım ya da insanlar çok şanssız.
 
Peki WD Blue linki atabilecek biri var mı? Bazıları fabrikada yenilenmiş olarak geliyor diye biliyorum. Bendeki WD'yi aldığımda üstünde yenilenmiş gibisinden bir yazı olduğunu hatırlıyorum.
 

Geri
Yukarı