CS:GO hilesi Valorant'tan ban yedirir mi?

Evet bakın sizlerde haklısınız, ama burası onun yeri değil. Bende bıktım, CS:GO giriyorum mevlana geliyor çıkıyorum direkt. Ama burada insanları kırmaya gerek yok. Zaten bırakmış hileyi.
Hileyi bıraktım demiyor, CSGO'yu bıraktım diyor. Zaten ilginç olanı da konu sahibinin Hileyi silmek yerine Valoranttan banlanma kuşkusu içerisine düşmesi. Hileyi silse sorun çözülecek ama nedense silmek aklına gelmemiş 😶.
 
Güzel hocam tamamda burası onun yeri değil. Adam soru sormuş bize düşmez lütfen ama.

Reportlarım ancak burası CS:GO değil, burası bir yardımlaşma platformu. Kaç yıldır anlatamadım sizin gibilere ya.

Ne kırması kardeşim hileyi bırakan insan o hileyi bilgisayarındanda siler duyar kasma işine bak.
 
Bakıyorum herkes laf etmiş. Zaten CS:GO'yu bıraktım, Valorant geçtim orda da hile kullanmıyorum zaten. Hile kullanan yüz binlerce kişi olmasına rağmen beni linçlemeniz mantıksız.
 
Merhaba arkadaşlar, ben CS:GO'da hile kullanmıştım ve şu an hala bilgisayarda var. Ben Valorant geçtim CS:GO'yu bıraktım, ben o hile yüzünden Valorant'tan ban yer miyim?

Hocam silmenize gerek yok bilgisayarınızda olması durumda bir sıkıntı çıkmıyor fakat enjectorü açıp Valorant'a girerseniz banlanıyorsunuz şahsen kendim yaşadım ve 4 aylık HWID ban yedim yani CS:GO'da hileyi açtıktan sonra Valorant'a geçmek isterseniz bilgisayarınıza restart atın öyle geçin ben öyle yapıyordum ve 2 hafta boyunca hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım taki bilgisayara restart atmayı unutup Valorant giresiye kadar.
 
Merhaba arkadaşlar, ben CS:GO'da hile kullanmıştım ve şu an hala bilgisayarda var. Ben Valorant geçtim CS:GO'yu bıraktım, ben o hile yüzünden Valorant'tan ban yer miyim?

Hile kullananlar hileden önce ve sonra bilgisayarının haline baksın ve tekrar düşünsün ve ana konuya gelirsek yersin.
 
Ben Valve ın yazılım şikretlerinden para aldığını düşünüyorum sonuçta koskoca şirket istese fixler vac dalgasını yollar ama ben de 1 bucuk sene önce 1 ay kadar hileli oyun girdim yer yer abarttım da şuan o hesapla normal bir şekilde oynuyorum anlayacağınız bu işte bir kasıt var bence bu oyuna cok da vakit harcamayın
 

Geri
Yukarı