GTX 970 sistem toplanmalı mı, yoksa Pascal beklenmeli mi?

  • Konuyu başlatan yh57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.270

yh57

Megapat
Katılım
27 Temmuz 2015
Mesajlar
408
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şu an ki toplayacağım sistem GTX 970 tabanlı olacak ancak Pascal beklenir mi yoksa GTX 970 alınmalı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GTX970 kullanıyorum.Çok memnunum. Alabiliyosan al bence. Dolar düşer diye beklemek mantıksız. Pascal teknolojisi ile ucuzlayıp 1300TL'ye düşebilir.Fakat sanmıyorum. Bence al. Maxwell mimarisi de son derece güzel. Doları beklemeni önermem. Düşmesi 2 yılı bulabilir.
 
Ben GTX970 kullanıyorum.Çok memnunum. Alabiliyosan al bence. Dolar düşer diye beklemek mantıksız. Pascal teknolojisi ile ucuzlayıp 1300TL'ye düşebilir.Fakat sanmıyorum. Bence al. Maxwell mimarisi de son derece güzel. Doları beklemeni önermem. Düşmesi 2 yılı bulabilir.
Seçimden sonra düşerse düşer yoksa senin dediğin gibi 2 yıl da sürebilir. Ben arkadaşın beklemesini öneriyorum dolar birkaç hafta önce 3tl üzerindeydi şimdi 2.90-2.93 arası.
 
Pascal mimarisi çıktığında alabilecek misin (miyiz) o da var. 3500TL derlerse alabilecek misin mesela? Alabilirim dersen bekle. Alamam dersen bekleme. Çünkü bu fiyattan ucuz olacağını sanmıyorum. soğutma derler O.C. derler olur o 3800TL. Şimdilerde var ya hani bir furya kart çıkıyor ardından overclocklusu çıkıyor fazladan soğutulucusu çıkıyor fiyat artıyor.
 
Pascal için 2016 nın yazını beklermisiniz bilmem lakin 1 ay kadar beklerseniz iyi olur
Skylake sistem toplamak için paçaları sıvadım sadece PSU SSD ve Kasa 1180 tl tuttu
geçen hafta 580 tlye aldığım psu şuan aynı yerde 537 lira haliyle işlemci ram anakart için Kasım ayını bir görelim dedim 970 e gelince bence iyi bir kart fiyatı düşerse listeme ekleyeceğim yoksa bir müddet HD 530 la idare edeceğiz sanırım
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı