17.000 TL Gaming laptop önerisi

Biraz araştırdım Lenovo Ideapad Gaming 3 serisi de tavsiye edilmiyor. Niye bu kadar savunuyorsunuz anlamadım. Acer Nitro 5'te ısınması çokmuş ısınıp FPS'i düşüyormuş. Benim 17.000 TL ile alabileceğim ağır olmayan oyunları 100 FPS oynayabileceğim dandik olmayan bir laptop yok mu? Tamam bu fiyata 3060 var IPG3 var ama illa bir sıkıntı çıkarıyor işte. Ucuz diye mi sıkıntı çıkarıyor anlamadım. Bu fiyata 3060'lı laptopların hepsi zaten sıkıntı çıkarıyor. O da ucuz diye galiba. Yani bana sistemi biraz düşüğü olsa da olur ama kaliteli olsun önereceğiniz. Kolay kolay bozulmasın yani. Bu önerdiğiniz IPG3 RTX 3060'ı o kadar kişi alıp pişman olmuş. Kaliteli olsun 5 sene falan kullanayım oyunlarda kasmasın bu kadar. Zaten ağır oyun oynamayacağım. Şimdilik en öndeki kararım Zephyrus.

Hocam ben IPG3 3060 aldım neden önerilmiyor? Ben olumsuz bir yorum görmedim siz nerede gördünüz acaba?
 
Hocam ben IPG3 3060 aldım neden önerilmiyor? Ben olumsuz bir yorum görmedim siz nerede gördünüz acaba?

Parça sesi geliyormuş. Dandik gibi geldi bana. Uzun ömürlüymüş gibi gelmedi. Bir de İtopya'dan almak istemiyorum.
 
Biraz araştırdım Lenovo Ideapad Gaming 3 serisi de tavsiye edilmiyor. Niye bu kadar savunuyorsunuz anlamadım. Acer Nitro 5'de ısınması çokmuş ısınıp FPS'i düşüyormuş. Benim 17.000 TL ile alabileceğim ağır olmayan oyunları 100 FPS oynayabileceğim dandik olmayan bir laptop yok mu? tamam bu fiyata 3060 var IPG3 var ama illa bir sıkıntı çıkarıyor işte. Ucuz diye mi sıkıntı çıkarıyor anlamadım. Bu fiyata 3060'lı laptopların hepsi zaten sıkıntı çıkarıyor. O da ucuz diye galiba. Yani bana sistemi biraz düşüğü olsa da olur ama kaliteli olsun önereceğiniz. Kolay kolay bozulmasın yani. Bu önerdiğiniz IPG3 RTX 3060'ı o kadar kişi alıp pişman olmuş. Kaliteli olsun 5 sene falan kullanayım oyunlarda kasmasın bu kadar. Zaten ağır oyun oynamayacağım. Şimdilik en öndeki kararım Zephyrus.

ayrıca 50.000₺ye de laptop alsanız sıkıntı çıkarabilir. okadar takıntılıysanız gidin mağazadan deneyerek alın.
 
Oyuncu oldukları için :D
Daha çok güç çekiyor daha çok ısınıyor daha çok emek istiyorlar oyuncu olmayanların işçiliği basit.
ASUS ROG Zephyrus almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? fiyatı kendisine göre fazla diyorlar ama olsun. @499337 sayesinde almayı düşündüm Zephyrus'a kronik sorunu yok dediği için ve oyunlarda da iyi performansı olduğu için bunu alacağım. Alışması zor olur sadece biraz küçük diye.
 
ASUS ROG Zephyrus almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Fiyatı kendisine göre fazla diyorlar ama olsun. @499337 sayesinde almayı düşündüm Zephyrus'a kronik sorunu yok dediği için ve oyunlarda da iyi performansı olduğu için bunu alacağım. Alışması zor olur sadece biraz küçük diye.

Vallahi güzel cihaz ama bende 15.6 Gaming laptop var ben bile bunda zor oyun oynuyorum 14inç oyun için çok kötü öbür işler için sorun olmaz büyük ihtimal
 

Geri
Yukarı