Samsung marka RAM alınır mı?

just chillin

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2022
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Çözümler
9
Samsung'un tanınmış olduğunu biliyorum. Forumda çoğu markayla ilgili bu başlıktan olup Samsung olmayınca yorumları okuyacak bir yer bulamadım.
 
Samsung RAM'ler genelde cihazlarda geliyor. Dışarıya fazla RAM vermiyor. Çip olarak veriyor. Satılan Samsung RAM'lerin ise çoğu cihazdan çıkma oluyor. Laptop için alınacaksa Bigboy RAM'ler Samsung çip kullanıyor. Başka RAM'ler de olabilir. Masaüstü içinse Samsung çip kullanan RAM'ler mevcut.
 
Attığınız da olur. Dediğim gibi bunların çoğunluğu cihazdan çıkma oluyor. Bigboy ise Samsung çip kullanan bir üretici.
 
Evet hocam. Samsung, genelde piyasaya RAM vermiyor.
 
Hocam attığım 2. el bir RAM mi oluyor o zaman?
Evet hocam. Samsung, genelde piyasaya RAM vermiyor.
Screenshot_90.png


Satıcı böyle yazmış 🤔
 
Hocam şöyle bir ürüne denk geldim: almayı düşünüyorum, hala araştırma aşamasındayım.

Bigboy RAM'den kastınızı anlayamadım hocam.

Attığınız linkteki RAM'in aynısından aynı mağazadan model numarası dahil aynısının 8 GB olanını almıştım bayramdan önce, bugün takmak nasip oldu. Lenovo Y50-70 model laptop kullanıyorum, laptop kılavuzunda birinci yedek parça olarak gözükmesine rağmen bilgisayarda sürekli mavi ekran ve hata almaya başladım. Görseli yüklüyorum. Acaba iki RAM uyum sağlamadı mı diye tek tek denedim iki slota da tek tek takıp denedim. Tüm kombinasyonlarda yeni aldığım RAM hatalı olduğunu gördüm. 2 hafta geçti koşulsuz iade sürem yok, tekrar iade için talepte bulundum bakalım ne diyecekler. Ben pişman oldum. Siz olmayın.

Garantisinden bile şüpheliyim ama ürün sıfır olduğu çok belli ter temiz ve kağıtları dahi yeni kokuyor resmen, ama sıkıntılı işte. Elimde patladı sanırım. Yarım fotoğrafları yüklerim buraya.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220514_173423.jpg
    IMG_20220514_173423.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 91

Geri
Yukarı