Saç için sabun mu şampuan mı?

Hamitözkan

Picopat
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 aydır saçlarımda zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Saçı yumuşak yapıyor ve hiç kurutmuyor. Ama bazı zamanlar saçları hiç dökmüyor, bazı zamanlar da döküyor. Bunun sebebi sizce sabun mu?
Yeniden şampuana mı geçmeli miyim sizce? (eski şampuanım dermoksin biotin şampuan)
İlk fotoğraf şampuan kullandığım zaman çekildi (2 ay önce) ikinci fotoğraf ise güncel.
IMG_20220324_174204.jpg

IMG_20220515_181752.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
El yapımı olduğu sürece sabun kullanabilirsiniz. Defne, zeytinyağı, aloe vera, bıttım en iyileri bence. Sabun kullanmaya alıştıysanız tekrar şampuana dönmeye gerek yok. Ancak sabun kullanmak zor geliyorsa küçük parçalara ayırıp su ile kaynatarak şampuan haline getirebilirsiniz.

Fabrikasyon şampuana dönmek isterseniz öneri yaparım.
 
El yapımı olduğu sürece sabun kullanabilirsiniz. Defne, zeytinyağı, aloe vera, bıttım en iyileri bence. Sabun kullanmaya alıştıysanız tekrar şampuana dönmeye gerek yok bence.
Benim kullandığım zeytinyağlı sabun el yapımı evet. Ama sanki bazı zamanlar fazla saçımı döküyor gibi geliyor. Saçları daha gür gösteriyor, ama saçı çok kırıyor.
Bıttım sabununu araştırın.
Bıttım sabunu saçı çok kurutmaz mı ?
 
Kardeşim 17 yaşından beri saçları dökülen biri olarak yazıyorum, senin saç dökülmen şampuandan kaynaklı değil bence. Mevsimsel olarak dökülüyor muhtemelen ama saç içinde faydalı olan her zaman bıttım sabundur, bunun orta yolu ise dalin. Dalin saça asla zarar vermez aynı zamanda kurutmazda ama tek kötü yanı, bir şampuan kadar iyi temizleyememesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı