APU sistem ve monitör önerisi

furcoder

Picopat
Katılım
12 Mart 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Ofis programlarını ve bu programlardan daha hafif birkaç programı çalıştırabilecek bir sistem arayışı içerisindeyim. Sistem gün içerisinde 12 saat civarında açık kalacağından güç tüketimi düşük olacak APU sistem aramaktayım. Sistemin yanında görüntü kalitesi yüksek monitör tavsiyelerinize de açığım. Bütçe konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur.
Şimdiden teşekkürler.
 
İtopya, Sinerji, Gaming gen, GameGaraj bütün sitelere baktım hocam. APU olarak en ucuzu bu gibi duruyor. Fakat bence ekranı ikinci el olarak alın 75Hz 24 inç bir monitörü 1000 TL ve hatta daha altına getirebilirsiniz o şekilde ve APU işlemciler bu ara fazla pahalı onun yerine GT710 gibi giriş seviyesi bile olmayan bir ekran kartı işinizi görür yanına bir tane R5 1600 ya da bulduğunuz daha ucuz bir AM4 işlemciyi alsanız size yetecektir.
 
Teşekkür ederim @Itechin.g . APU tercih etme sebebim oyun oynanmayacak ve ağırlıklı olarak ekran kartına ihtiyacı olan programlar kullanmıyoruz. Monitörde görüntü kalitesinin yüksek olması yeterli. Ücret konusunda bi kısıtlama yok. Sanırım tavsiye ettiğiniz Acer markalı bu monitör yeterince işimi görecektir.
 
Teşekkürler. Mini ITX sistemler hakkında yorumunuz nedir? Örneğin ASRock'ın DeskMini sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

 
Teşekkürler. Mini ITX sistemler hakkında yorumunuz nedir? Örneğin ASRock'ın deskmini sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?


Eskiden blog yapmıştın aslında alınabilir PC hocası da incelemişti.
 
Teşekkürler. Mini ITX sistemler hakkında yorumunuz nedir? Örneğin ASRock'ın DeskMini sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üstüne işlemci ram ssd eklemek gerekiyor, son durumda pahalı olacağını ve fiyatını haketmeyeceğini düşünüyorum. Düşük bütçede Micro ATX sistem önerisi:
 
Son düzenleme:
Üstüne işlemci RAM SSD eklemek gerekiyor, son durumda pahalı olacağını ve fiyatını haketmeyeceğini düşünüyorum.

Mesaja eklediğiniz ürünler mini ITX kasa uygun değil sanırım değil mi?
 

Geri
Yukarı