LoL oynarken klavye bazı tuşlara basmıyor

jackarmis

Kilopat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
1.513
Arkadaşlar selam, sorunumu kısa ve öz anlatmak istiyorum. LoL oynarken bazen(her zaman değil, örneğin 3-4 günde 1) "Q-F-e-3" tuşları basmıyor. Örneğin an itibarıyla az önce loldeyim. F ye basıp tutuştur atmak istiyordum ama işlemiyordu. 1 ay önce klavyedeki tüm tuşları söküp bir güzel temizledim. Sorun nispeten çözüldü görünüyordu ama şimdi tekrar başladı.

Ürün eski veya kötü bir ürün değil. Alalı 2 yıl bile olmadı ve 2 yıl öncenin parasıyla 1.300 TL verdim, Allah bilir şimdi ne kadardır. Merak edenler için klavyenin adı "Corsair strafe mk. 2 Cherry MX silent mekanik klavye"

Bunu nasıl çözeriz sorusunu sormaktansa başka bir şey sormak istiyorum. Ben bu ürünü garantiye yollasam, şikayete aynı konudaki gibi şu tuşlar bazen basmıyor desem. Adam klavyeyi çalıştırıp tıklayacak ve çalışıyor deyip geri yollayacak. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olur musunuz? Nasıl çözeriz bu sorunu bilgisi olan var mı?
 
Sadece LoL oynuyorum, başka bir oyunda tecrübe etme şansım hiç olmadı. Şimdi rastgele bir oyun indirip de test edemem çünkü sıklıkla olan bir sorun değil, nadiren kendini gösteriyor ama gösterince de her şeyi mahvediyor.

Oyun indirmene gerek yok bir yere vesaire bir şey yazarken sorun olmuyorsa sorun loldedir. Temiz kurulum yap baştan, düzelir diye tahmin ediyorum.
 
Son düzenleme:
Sizin oyunla ilgili yaşadığınız yani kendinizden kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Demek istediğim şu, lolde bazen aynı anda 2 3 tuşa birden basma gereksinimi duyuluyor, skill basarken aynı anda flash atmak tutuştur atmak gibi, benimde başıma geliyor çünkü.Bu sırada bazı bastığınız tuşlar işlevsiz kalıyor o an tam basılmıyor. Yani mesela f tuşuna basmadı demişsiniz o anlık mı basmadı yoksa f ye sonradan bastığınızda işledi mi, eğer durum böyleyse klavyede bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı