Kayıt defterindeki veri silinmiyor

critic

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2021
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
2 gb ram
Ekran kartı
GeForce 210
İşlemci
Intel pentium E6500
1 haftadır falan bilgisayarı açtığımda direkt tarayıcım açılıyor ve saçma sapan bir siteye giriyor.(hep aynı siteye giriyor bu arada) kapattıktan sonra CMD açılıyor. Virüs olabileceğini düşündüm Malwarebytes ile tarattım ve temiz çıktı. Baktığım bazı videolardan kayıt defterine girip HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run yolunu izledim. Bazı kodlar falan vardı onları sildim.(site linki falan vardı) Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ama gene aynısı oldu. Kayıt defterine tekrar baktım yine aynı şey vardı. Sorunu çözemedim. Yardım eder misiniz? Aşağıya fotoğrafı bıraktım. Şimdiden teşekkürler.

20220522_154215.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftadır falan bilgisayarı açtığımda direkt tarayıcım açılıyor ve saçma sapan bir siteye giriyor.(hep aynı siteye giriyor bu arada) kapattıktan sonra CMD açılıyor. Virüs olabileceğini düşündüm Malwarebytes ile tarattım ve temiz çıktı. Baktığım bazı videolardan kayıt defterine girip HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run yolunu izledim. Bazı kodlar falan vardı onları sildim.(site linki falan vardı) sonra bilgisayarı yeniden başlattım ama gene aynısı oldu. Kayıt defterine tekrar baktım yine aynı şey vardı. Sorunu çözemedim. Yardım eder misiniz? Aşağıya fotoğrafı bıraktım. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 1396115

CCleaner ile detaylı temizliğini yapabilirsiniz. Hangi sekmeler olduğunu hatırlamıyorum ama 2 sekmeden birden silince temizleniyordu başıma çok geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı