Forumun eskisi gibi olmaması

Buraya bizler gibi yıllarını adayanlar gelmiyor. Gelenlerin %99'u sorununu çözüp gitmek için geliyor. Bu hamle "kalıcı üyeler" için iyi olabilir. Ama forum genel amacından sapar. Adam sorunu çözecek, belki 5 dakikalık sorun için 20 dakikalık onay bekleyecek. Berbat bir sistem olur.

İsteyenler TC doğrulatsın, doğrultanlar "TC Onaylı" gibi bir rozet verilsin.
Aslında evet; bunu "Öneri" konusu olarak açabilirim. Mantıklı geldi :D
Verilerin korunması, gizliliği vs. bir sürü prosedür çıkacak ve yapıldıktan sonra trafik azalacak. Gelir düşecek. Bu tarz bir uygulamanın olacağını sanmıyorum.
 
Problem yaşta değil, dediğiniz gibi başta. Cahil kesim çok arttı ve artan cahil kesim ile "en iyisi benim" ve "benimki en iyisi" diyenler de doğru orantıda arttı.

Doğru ne yazık ki, benim ilgilendiğim kategoriler o cahil topluluğun sevdiği kategorilerden. Hissediyorum yani bu durumu, maalesef.

Ben de kendimce bilgiliyim, ama öğrenmeye de açım. Şu an kalkıp biri bana örnek veriyorum anakartlar hakkında bir şey öğretse ve gerçekten mantıklı ve doğru olsa, eyvallah derim. Bunu yapmaktan aciz bazı insanlar, göz ardı edip geçiyorum.
 
Sabah açılan konulara hiç dikkat edilmiyordu biz bir virgül koymadık diye bir gün ban yiyoruz adam TDK içinden geçiyor hiçbir şey olmuyor.
Sabah olağanüstü bir durum vardı. Bu durumu bu konudan okuyabilirsiniz. Normalde öyle bir şey yok yani.
 
Verilerin korunması, gizliliği vs. bir sürü prosedür çıkacak ve yapıldıktan sonra trafik azalacak. Gelir düşecek. Bu tarz bir uygulamanın olacağını sanmıyorum.
Zorunlu değil, isteğe bağlı olacak ve olası bir durumda Technopat sorumluluk kabul etmeyecek. Ya zaten sadece isim-soy isim ve doğum tarihi vereceksiniz. Bunları alsalar ne olur almasalar ne olur. Cümle alem zaten benim İsim-Soy isim ve doğum tarihimi biliyor :D Technopat sorumluluk kabul etse bile bu bilgilerle bir şey yapamazlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı