3500 TL Skylake PC Toplama

ASRock kapasitörleri kartondan falan yapıyor diyorlar? :LOL:
 
Overclock yapacaksan potansiyeli iyi olan anakart tercih etmelisin. Overclock giriş seviyesi anakartın sana sağlayacağı performans artışı turboboost özelliğinin 1 tık yukarısıyla sınırlı kalır.
Bu anakarttan en fazla alabiliceğim performans (GHz Açısından) sizce ne kadar olabilir ? Benim şahsen beklentim 3,5 > 4.3'e kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşünüz nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anakarttan en fazla alabiliceğim performans (GHz Açısından) Sizce Ne Kadar Olabilir ? Benim şahsen beklentim 3,5 > 4.3 e kadar çıkabiliceini düşünüyorum bu konuda sizin görüşünüz nedir ?

O değerlere çıkabilirsin ama stabil kalırmı orası muamma tam oyuna kendini kaptırmışken çat diye reset atmaları , mavi ekran hatalarını görmek hiç hoş olmaz herhalde. Ayrıca düşük kaliteli bileşenler kullanıldığından anakart zamanla ısınacaktır bu nedenlede kronik sorunlar başgöstermesi muhtemeldir. Bu riskleri göze almak istiyorsan alabilirsin.
 
Sıvı soğutma almanıza gerek yok. 100 TL civarı fiyatlı bir hava soğutma oldukça yeterli olur. Kalan parayla anakartı daha üst modele çıkartabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı