ASRock kapasitörleri kartondan falan yapıyor diyorlar?![]()
Bilmiyorum bana bir arkadaşım söyledi.O yüzden mi overclock rekorları hep Asrock tarafından kırılıyor. GoogleDemekki işin sırrı karton kapasitörler.
![]()
Bilmiyorum bana bir arkadaşım söyledi.Pek memmun değildi ASRock'dan ve bayadır ASRock kullanıyor.
Bu anakarttan en fazla alabiliceğim performans (GHz Açısından) sizce ne kadar olabilir ? Benim şahsen beklentim 3,5 > 4.3'e kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşünüz nedir ?Overclock yapacaksan potansiyeli iyi olan anakart tercih etmelisin. Overclock giriş seviyesi anakartın sana sağlayacağı performans artışı turboboost özelliğinin 1 tık yukarısıyla sınırlı kalır.
Kasdetdiğim o değildi gayet iyi olmuş sulu soğutma dediğine güldüm.Yani bu sistemegülsüm..soğutma fazla ve gereksizmi diyonuz ?
Sonradan anladım olayı .Kasdetdiğim o değildi gayet iyi olmuş sulu soğutma dediğine güldüm.
Bu anakarttan en fazla alabiliceğim performans (GHz Açısından) Sizce Ne Kadar Olabilir ? Benim şahsen beklentim 3,5 > 4.3 e kadar çıkabiliceini düşünüyorum bu konuda sizin görüşünüz nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.