Daha dün kuzenimle çıktık en ucuz nike 1700 dü blazer güzel ama vans ın şu modelini daha çok beğendim ERKEK için SİYAH Vans Ua Sk8-Hi Reissue | Sneaks UpBence fiyatını hak etmeyen bir model. Üstelik artık herkeste var. Çakmasıyla gezen de orijinaliyle gezen de. Bence indirimde Blazer kovalayın. Geçen Hopi indirimi ile yaklaşık 700 TL'ye almıştık. Çok giymiyorum bile. Hele bu aylarda bilekli ayakkabı çok kötü oluyor bence. Converse, Vans, Blazer, bazı markaların mid modelleri falan.
Vans yerine Converse alın birbirlerine benziyorlar zaten fiyatda birbirlerine yakın. Yeni Converse ortalite taban kullanılıyor rahat ve bakteri üretimi engelliyor.
Zuma var mesela. Orijinal deri, tamamen el işçiliği ile seri üretim hiçbir markanın bu fiyatlarda sağlamadığı kaliteyi veriyor mesela. Ön yargıyı bırakın.Batı markası diyorsunuz ama Türkiye'de doğru düzgün ayakkabı üreten marka yok üretse bile aşırı dandik.
Zuma var mesela. Orijinal deri, tamamen el işçiliği ile seri üretim hiçbir markanın bu fiyatlarda sağlamadığı kaliteyi veriyor mesela. Ön yargıyı bırakın.
Yazın vans gitmez ben genelde sonbaharda (yağmur yağdığı zaman) giyorum su geçirmez kumaşından dolayı daha hafif daha kibar bir ayakkabı.
Hem rahat değil hem görünüşü güzel değil o fiyata daha güzel ayakkabılar var kendi düşüncem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.