Kenan Kara geometri soru bankası kitabı alınır mı?

Cengiz holding

Picopat
Katılım
30 Mart 2022
Mesajlar
223
Arkadaşlar bu kitabı almak istiyorum. içeriği nedir ve videodaki çözülen sorular mı var? Geometrim 0 ve Kenan Kara çok detaylı anlatıyor. hoşuma gitti ve bu kitabı almaya karar verdim. Ek olarak elimde 0'dan TYT geometri kitabı da var onunla beraber çözeceğim. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
621a5168aadac-25587.jpg
637638588667069494.png
 
Son düzenleme:
Kenan kara iyidir. Ama aktif geometri kitabını öneriririm.

Bence kenan karanın kitabını alıp onun videolarından ilerleyin.

Hocam kenan karanın kitap önerisi bu şekilde. Kendi kitabı olan videoda çözdüğü sorular sanırım onu aldım ama kitap olarak kararsız kaldım acıl geometrinin ilacını alsam mı?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    681,3 KB · Görüntüleme: 162
Kenan Karanın soru bankası yok diye biliyorum. Alttaki yeşil kitabı da önermem açıkçası. Ayrıca Kenan Karanın videolarının altında ders notlarının PDF'sini ücretsiz veriyor yani çıktısını kendiniz de alabilirsiniz.
 
Kenan karanın soru bankası yok diye biliyorum. Alttaki yeşil kitabı da önermem açıkçası. Ayrıca kenan karanın videolarının altında ders notlarının PDF'sini ücretsiz veriyor yani çıktısını kendiniz de alabilirsiniz.

Hocam çok pahalı tutuyor. Bu yüzden direkt o ilk fotoğraftakini satın aldım 60 TL'ye.
Aci*l geometrinin ilacı alın.

Hayatımda hiç geo çözmedim güzel temel attırır mı?
 
Bu adamın benim zamanımda 1-2K civarı abonesi vardı. Okulda ders aralarında video çekerdi. Gerçekten iyi bir hocadır. Sıfırdan alıp seni yüksek netlere götürür. Şuan piyasa nasıl bilmiyorum ama zamanında Birey B kaliteli bir kitaptı. Ne kadar farklı kaynaktan çözersen o kadar iyi olur geometri için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı