LoL'de 4250 RP ile ne alınır?

Vexina

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2021
Mesajlar
1.819
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, LoL'de 4250 RP çektim. Sizce ne alabilirim? Genelde Akali ve Senna oynuyorum onlardada skin bulunuyor. Böyle paket tarzı şeyler önerir misiniz? Ya da başka bir şey?
 
Biraz bekle gelecek etkinliğin kartını alırsın. Ben yaptım 15'e yakın kostüm eklendi hesabıma.
 
Mevcut satışta olan kürelerden alabilirsin, usta işi sandık paketi alabilirsin ekstra avantajları var belli bir sayıda açınca kostüm kristali tarzı şeyler veriyor, bunun yanında seviyeni bilmediğim için şampiyonlar kısmında karakter ve kostüm paketleri var 650 RP değerinde onları alıp her rol için üçer şampiyon ve bu şampiyonlara ait üçer 975, 750, 520 RP değerinde olarak değişiyor kostüm alabilirsin. Aynı zamanda 15 gün XP takviyesi ve rün sayfası da yanında geliyor her bir paket için.
 
Hocam bu etkinlik kartı dediğiniz şey MSI 2022 mi?
Evet, MSI Kartı. 1650 RP olması lazım. Onunla oyun oynayarak sembol kasıp sembollerle de MSI küresi vs alıp kostüm çıkartabiliyosun ama şu an almanı tavsiye etmem çünkü etkinlik kartının bitimine çok az kaldı, yani sembol kasacak vaktin kalmadı diyebilirim. Bi sonraki etkinlik kartı geldiğinde onu alırsan önünde 30 günün olacak kasmak için. Şimdilik saklayabilirsin RP'ni.
 
Evet, MSI kartı. 1650 RP olması lazım. Onunla oyun oynayarak sembol kasıp sembollerle de MSI küresi vs alıp kostüm çıkartabiliyosun ama şu an almanı tavsiye etmem çünkü etkinlik kartının bitimine çok az kaldı, yani sembol kasacak vaktin kalmadı diyebilirim. Bir sonraki etkinlik kartı geldiğinde onu alırsan önünde 30 günün olacak kasmak için. Şimdilik saklayabilirsin RP'ni.

Hocam ama ben sabırsızım şimdi bir şey almak istiyorum. Şu an marketten ne alabilirim? Hextech ve masterwork chestleri falan var.
Bir de ocean song diye kapsüller var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı