Steam yaz indirimleri için oyun tavsiyesi

Disco Elysium(resmi Türkçe dil desteği yolda ayrıca son yılların en iyi RPG oyunu)
GoW, Horizon Zero Dawn, Cyberpunk 2077, metro bundle, Nioh2, Sekiro, MB Bannerlord, AC Black Flag ve genel olarak eski AC oyunları.
 
Şu sıralar Desperados III oynuyorum. Türe ilk girişim ve sevdim oyunu. İzometrik Taktiksel Strateji türüne giriş yapmayı düşünenler değerlendirebilir. Bütçeyi düşünürsek Shadow Tactics'te türe giriş için değerlendirilebilir. Okuduğum yorumlara bakılırsa MIMIMI Games Shadow Tactics'in üstüne pek bir şey koymadan Desperados III'ü çıkarmışlar.
Gamepad'im yok diye almıyorum. Belki zamlanma ihtimaline karşın kenarda tutarım.
Klavyede 20 saat keyifle oynamıştım.
 
Witcher 3 Goty edition 15 tlye düşüyor ki bu bedava demek o oyuna. Batman Arkham Collection da 15 TLye falan düşmüştü ve almıştım gerçekten bayağı kaliteli oyunlar.Sonra Skyrim Special Edition gibi bir başyapıt da indirime girebilir. Alıyorsun ve bitmeyen bir oyunun oluyor.
 
Witcher 3 GOTY Edition 15 TL'ye düşüyor ki bu bedava demek o oyuna. Batman Arkham Collection da 15 TL'ye falan düşmüştü ve almıştım gerçekten bayağı kaliteli oyunlar. Sonra Skyrim Special Edition gibi bir başyapıt da indirime girebilir. Alıyorsun ve bitmeyen bir oyunun oluyor.

Bitse de mod falan yükleyip birkaç ay sonra tekrar baktıran bir oyun sevdalısına Skyrim. Adamların çıkarmadığı jenerasyon/konsol kalmadı resmen. Çok sevdiğim bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı