Banka/Kart İş Bankası ile 5000 TL’ye Kadar Emekli Promosyonu

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Kalan ayların parasını ödeyerek promosyonun taahhüdünü iptal edebiliyorsunuz.

Garanti Bankası'na gitmiştik birkaç ay önce kredi kartı almak için. Babamın emekli maaşının 2000TL'si anneme 1000TL'si kardeşime kaldığı için 2500-3000 arası bir tutar anneme 1500-2000 civari bir tutar kardeşime ve adam başı 700 lira civarıda ben vesile olduğum icin bana hediye vereceklerini söyledi müşteri temsilcisi. Ben daha süre dolmadığı icin kabul etmedim fakat böyle bir olay olabilir mi? Varsa iş bankasındanda ben getirdim diyerek hava parası alayım kendime.

Fırsat ayağımıza gelmiş ama yararlanamıyoruz maalesef. Dedem hasta şu an, 2500 TL üzeri emekli maaşı alıyor ve imza atamıyor. Zamanında denedik ama atamamıştı, bunun için bir yol yok mu acaba?
Çocuklarından biri adliyeden imza yetkisi alabilir dedenizin adına imza atabilir bütün işlemlere.
 
2 ay önce İş Bankasına maaş taşımıştım. O zaman 2.4 vermişti. Taahhüt bozup o miktarı ödeyip tekrar yapsam olur mu acaba?
 
Eğer iş bankası hesabı varsa gitmesine bile gerek kalmıyor. Ama iş bankası hesabı yoksa hesap açtırın. Maaş taşıma ve promosyon başvurularını e-devlet ve mobil uygulamadan kendin hallediyorsun zaten.

Maalesef şöyle bir sorun çıktı. Herhangi bir kredi borcu vs yok.
kkkllll.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı