AMD A6-9225 sisteme Windows 8.1 kurmak mantıklı mı?

Ne zaman alındı Turbo Boost overclock vb bir şey var mı?
Orasını bilmiyorum ama işlemci temelde 2.60 GHZ de çalışması gerekirken 2.90 ghz ye kadar çıkıyor sıfırladım düzelmedi yine de 90 derecede makina.
1656457353868.png
 
Hocam Windows 8.1'e geçiş yaparak düzeleceğini düşünmüyorum. Boşta 80 derece çok ciddi ve yüksek bir rakam. İşletim sistemi yüzünden bu kadar sıcaklık olamaz. Başka bir problemi olmalı, Mining virüsü yemiş olabilirsiniz diye tahmin ediyorum. CPU'nun bu kadar fazla kullanılmasını ve bu derecelere çıkmasını açıklayan başka bir durum yok. Malwarebytes ile tarama yapar mısınız: Download Malware Removal | Free Antivirus Scan & Virus Protection Tool
 
Moderasyon Ekibi şunu yazmış "
Durumdan duruma değişiyor. Mesela bir oyun arkadaşı arıyorsanız özel Discord profil adresinizi verebilirsiniz. Bir ilan satıyorsanız yine özel Discord profil adresinizi verebilirsiniz. Öte yandan Sosyal'de bir teknik destek konusu açıp "Özelden devam edelim, Discord adresim şu" derseniz bu yasak.

Diğer yandan hiçbir şekilde Discord sunucu linki paylaşamazsınız. Çekiliş konuları için özel Discord iletişim adresi yine verilebilir."
 

Geri
Yukarı