100 - 150₺ termal macun önerisi

231981

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2018
Mesajlar
4.809
Makaleler
1
Çözümler
9
RAM
2x4 8GB
Ekran kartı
R9 270X
Anakart
GA-990XA-UD3
İşlemci
FX-8300
Arkadaşlar sistemim için termal macun önerisi istiyorum sizlerden. Komple genel bir bakım yapacağım için işlemci, ekran kartı ve anakartın kuzey ve güney chipsetlerine de macun işlemi uygulayacağım kaliteli ısı iletkenliği güzel macun önerebilir misiniz acaba?

Şunu da belirtmek istiyorum hafta içi evde olmuyorum kesinlikle bu yüzden kargo ile ürün maalesef alamıyacağım. Hafta sonları gönderim yapan kurye ile ya da normal kargo tarzında ürünü alabileceğim bir alışveriş sitesi var mı acaba? Dediğim gibi hafta sonu evde oluyorum sadece hafta içi evde olmadığım için kargoyu teslim alamam.

Bütçem 100 - 150₺ arasında. En son 170₺'ye kadar verebilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
 

Thermal Grizzly Kryonaut al hocam. Arctic alacaksan da MX-4 değil MX-5 al.


Thermal Grizzly Kryonaut öneririm gayet kaliteli, satıcı olarak nanopazar olandan al orijinal ürün satıyor.

Arkadaşlar teşekkür ederim fakat yukarıda da belirttim kargo bekleyecek daha doğrusu kargoyu teslim alacak kimse yok hafta içi çalışıyorum gece geliyorum eve sadece hafta sonu 2 gün evdeyim.

@Recep Baltaş hocam arkadaşların önerdiği macunlar haricin de şu macunu buldum 7.2W/m-k değere sahip ayrıca 4gr komple bir sisteme her türlü yeter diye düşünüyorum sizce alınır mı? Bu ne dersiniz? Hem bütçeme uyuyor hem de elden alma şansım var bana yakın konumda ki vatan şubesin de stokta görünüyor gidip alma imkanım var. Daha önce de Cooler Master MasterGel regular kullanmıştım onun da değerleri 5W/m-k idi. Bana göre 1 tık daha güzel sonuçlar verebilir diye düşünüyorum Zalman'ın.

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı