Çoğu kişide nasıl iPhone 11 var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone 11 önceden 7bin civarındaydı ben bile almayı düşünüyordum şu an keşke alsaydım diyorum çok pişmanım.
 
Herkes kaçak falan yazmış alakası bile yok. Ayrıca almaları da bizi neden ilgilendiriyor onu zaten anlamadım. Çoğu kişi bu kadar çok zamlanmadan aldı benim ablam mesela 6.500 TL'ye aldı. Anlamak o kadar da zor değil aslında.
 
Arkadaşlar merhaba. Gördüğüm çoğu insan da iPhone 11 var. O gördüklerimde de o kadar para yok. Cepte para var mı desen yok ama elinde iPhone 11 var mı desen var. Nasıl alabiliyorlar? Eğer kolay bir yolu varsa bende alacağım. :) Gördüğüm çoğu kişi de iPhone 11 var. Acaba nasıl alabiliyorlar?

Geç olacak ama cevaplamak istedim. Türk halkı şahsi fikrim olarak gösterişi seven halktır. Olayı komple açıklayan bir meme ekledim.
d61e543d1e69d91a6a76cf2793661873.jpg
 
O tarz tipler ya 48 ay taksitle alıyor ya da oradan buradan kaçak kullanıyorlar veya değerli eşyalarını satıyorlar ama sana göstermiyorlar düşük olduklarını bu kadar basit.
 
Eğer bende alacak para olsam Dolar, Euro falan alırdım. Yatırım yani. Aslında iPhone 11 almak da yatırım yani.

Kalkmayınca görürsünüz:D

(Kaçak derken orijinal mi replika mi kast ettiniz?)

Yurtdışı telefon olabilir hocam. Bazı satıcılar yurt dışından kayıtsız telefon falan getirip satıyor ya. O olabilir.
 
Geç olacak ama cevaplamak istedim. Türk halkı şahsi fikrim olarak gösterişi seven halktır. Olayı komple açıklayan bir meme ekledim.Eki Görüntüle 1438733

Zaten öyle halkımız çok fakir olduğu için hava atmayı da bir o kadar seviyorlar arkadaşlarıma söylüyorum neden aldın diye direk ana bacı girmeye başlıyorlar savunsalar anlayacağım hadi elma var arkasında ben elmayı severim de bari.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı