Erasmus Programı her üniversitede geçerli mi?

Huseyin H

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2018
Mesajlar
139
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar biliyorsunuz ki sınav sonuçları yaklaşıyor ve çoğunlukla Erasmus Programı hakkında birkaç sorum olacak, sorulara geçmeden önce belirteyim, hedefim İngilizce Öğretmenliği.

Erasmus Programı her üniversitede geçerli mi? Olmadığını ve belli bir liste olduğunu gördüm internette, ancak listede olmayan Aladdin Keykubat Üniversitesi bunu desteklediğini gördüm, bunu açıklarsanız çok iyi olur.

Erasmus destekli bir üniversitede ülke seçimi nasıl oluyor? Bir sınırı var mı? Ülke seçimi üniversitelere göre değişiyor mu? İngiltere veya italya düşünüyorum
 
Kafana göre gidemezsin. Üniversitenin anlaşmalı olduğu üniversitelere gidebiliyorsun. Kafanda hangi üniversite varsa tercih yapmadan önce anlaşmalarına bak.
O kadar detaya hangi kaynaktan bakabilirim? Ve ilk soruda dediğim gibi internette anlaşmalılar listesinde olmayıp yine de anlaşmalı bir üniversite gördüm, bu nasıl oluyor?
 
Mesela böyle bir haber buldum fakat öğretmenliği kapsamıyor.

Gitmek istediğiniz üniversitenin partnerleri bunlar mesela.
Öğretmenliği kapsamıyorsa benim için hayal olur o zaman, peki tavsiye edeceğiniz düşük puanlı ve erasmus desteği olan üniversite var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı