CS:GO'dan nasıl para kazanılır?

Gasijh

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
148
Selam arkadaşlar. 15 yaşındayım ve CS:GO rekabetçi rankım MG 2, yoldaş rankım supreme. Kısaca sadete geleceğim. Yaklaşık 6-7 senedir CS:GO oynuyorum. Ama arkadaşım olmadığı için hep 1. oluyorum 30 vuruyorum falan ama takım arkadaşlarım trollüyor konuşmuyor veya kötü oynuyor bu nedenle 1 kazanıyorum 1 kaybediyorum. Rankım sabit kalıyor. Ailemin durumu iyi değil bu nedenle ben de para kazanmak istiyorum, amacım fazla para kazanmak değil, cep harçlığım olsun. İnternetten araştırıyorum ama bir şey bulamadım daha sonra en iyi yaptığım şeylerden biri CS:GO oynamak olduğu için belki CS:GO üzerinden para kazanbilirim diye düşündüm ama ne yapabileceğimi bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. 15 yaşındayım ve CS:GO rekabetçi rankım mg 2, yoldaş rankım supreme. Kısaca sadete geleceğim. Yaklaşık 6-7 senedir CS:GO oynuyorum. Ama arkadaşım olmadığı için hep 1. oluyorum 30 vuruyorum falan ama takım arkadaşlarım trollüyor konuşmuyor veya kötü oynuyor bu nedenle 1 kazanıyorum 1 kaybediyorum. Rankım sabit kalıyor. Ailemin durumu iyi değil bu nedenle ben de para kazanmak istiyorum, amacım fazla para kazanmak değil, cep harçlığım olsun. İnternetten araştırıyorum ama bir şey bulamadım daha sonra en iyi yaptığım şeylerden biri CS:GO oynamak olduğu için belki CS:GO üzerinden para kazanbilirim diye düşündüm ama ne yapabileceğimi bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Ne yapabilirim?

Yeni operasyon geldimi bir sürü yan hesap açıp operasyon bileti alıp kasa kasabilirsin (girdap operasyonunda yapmıştım)
 
Hesap al-sat yapabilirsin , faceit oynuyarak mission kasabilir kastığın faceitpoint ile mağazadan item alıp satabilirsin, kasa stoklayabilir yükseldiğinde kasalar sattığında kâr edebilir gibi şeyler..
 
Bir uygulama var mobilde ona Steam hesabını bağlayınca günlük 5 coin alıyorsun 60 coin olduğunda da bir tane kasa açabiliyorsun düşen skini kendi hesabına gönderiyorlar

(hangi uygulama olduğunu hatırlamıyorum)
 

Geri
Yukarı