Hocam tek düzgün örnek sizinki oldu sahiden. Competitive dışında her tür örnek oldu gerçektenVar hocam, TCL'de sıralama yaparsan para ödülü var ama herkesin yapabildiği bir şey değil iyi oynamak gerekiyor.
doğru hocam zenginler için eğlenceli aktivite.Hocam kumar zatenZaten kumarda para kazanacağını sanan bir kişi daha 1+1i kavrayamıyordur.
Steam üzerinden değerli item çıkması kEydRoP gibi sitelerden daha yüksek olduğu için para yatıran insanlar var. Ama tabi fazla kaptırmamak lazım sonra Keydrop gibi kandırmacalı sitelere kayıyor insanlar.doğru hocam zenginler için eğlenceli aktivite.
Steam üzerinden değerli item çıkması Key-Drop gibi sitelerden daha yüksek olduğu için para yatıran insanlar var. Ama tabii fazla kaptırmamak lazım sonra Key-Drop gibi kandırmacalı sitelere kayıyor insanlar.
O kadar vakti ve iyi oyun bilgisi olan birisiyse deneyebilir. Bizimkisi en garanti yöntemler. Biz yöntemleri söyleyelim, kararı konu sahibi versin.Var hocam, TCL'de sıralama yaparsan para ödülü var ama herkesin yapabildiği bir şey değil iyi oynamak gerekiyor.
Yaklaşık 2 senedir FACEİT oynaya oynaya kafayı bozdum hocam. FACEİT ten para kazanıldığını biliyordum ama competitive üzerinden başka yol var mı diye yazmaya karar verdim. Drop düşürme olayını para kazanmak için yapmak komik geliyor. Zaten CS ye 2 dolarlık drop düşürmek için girenler daha da komik geliyor. Bence de öyle mesela 1 sene işyerinde çalışıp 1 asgari ücret alan birini gördünüz mü?O kadar vakti ve iyi oyun bilgisi olan birisiyse deneyebilir. Bizimkisi en garanti yöntemler. Biz yöntemleri söyleyelim, kararı konu sahibi versin.
Ayrıca gördüğünüz üzere drop düşürmek saçmalık diye belirtmişim.Öyle seçkin alıp drop düşür demeyin. Pasif gelir bile olmayan bir kazanç çünkü. Adamakıllı competitiveden para kazanma yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.