HyperX Cloud 2 vs. BlackShark V2 X

Teşekkür ederim.



Tamamdır teşekkür ederim.

(A) blackshark V2 öneririm. Oyun profillerine göre ses ekolayzırını THX spatial yazılımıylı otomatik ayarlıyor ve oyunun yapısına göre önemli sesleri daha yüksek sesli hale getiriyor. Mesela R6 gibi bir oyunda ayak seslerini yükseltirken ortamdaki çevre seslerini azaltıyor. Rust gibi bir oyunda silah ve çevre seslerini yükseltiyor böylece kolayca sesin geldiği yönü bulabiliyorsun. Müzik profilleri de gayet iyi. Kulaklığın ses yüksekliği o kadar fazla ki PC'nin sesini 30'dan yukarı çıkaramıyorum. Ses seviyesini daha fazla yükselttiğinde hoparlöre dönüşüyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, bu sıcak günlerde 5-6 saat kadar kullandıktan sonra sıcaklık hissi veriyor ama çok rahatsız etmiyor, 10 dakikalık dinlendirmeyle kulaklık yastıkları hemen soğuyor.



Böyle bir yazı gördüm ama.
bende r6 de çok önerildiği için görüp aldım ama hiç beğenmedim. Cloud 2'ye geçtim baya memnunum şu an.
Not: R6 Rank (D2-D1)
 
Keşke hemen hepsinin sponsorluk yüzünden kullandığını bilsen ''bir şeyleri baz alırken''.
Sponsor olarak örnek geçen CS:GO turnuvasında Lenovo monitörler ile oynandı. Lütfen böyle basic yorumlar yapmadan önce Prosettings sitesinin tam olarak içeriğini araştırın. Hani bildiğiniz bir oyuncu vardır elbet, onun donanım bilgileri, ekipman, ve görüntü ayar bilgileri sitede mevcut. Bir tık güncel olmayabilir belki, ama sık sık kendini güncelleyen bir site. :) Araştırdıktan sonra yorumunu bekliyorum. Bu arada kısmen haklısın. Tamamen yanlış düşünüyorsun demek istemem.
 
Bende Valorant için önce Cloud 2 almıştım ve hiçbir seste geçmeyen dip sesten sonra Razer BlackShark V2'ye geçtim. Rahatlık ve hafiflik olarak Razer 1 tık önde. Ses kalitesine gelecek olursak sadece FPS oyunlarında C2 biraz önde.(V2 de onun kadar iyi yanlış anlama)
Yazılım + rahatlık için V2 öneririm. Bu arada C2'nin sesleri çok fazla tiz geliyor(FPS oyunlarında ayak sesleri falan için) bu tiz gelmesini ben pek sevmemiştim.
 
Dostum eğer gerçekten kaliteli bir ses kartın varsa güzel olabilir, ama şu an Basic haliyle kötü ve Cloud 2'ye göre vasat.

Ayrıca bir ses kartım yok nasıl bakabilirim?

Bende Valorant için önce Cloud 2 almıştım ve hiçbir seste geçmeyen dip sesten sonra Razer BlackShark v2'ye geçtim. Rahatlık ve hafiflik olarak Razer 1 tık önde. Ses kalitesine gelecek olursak sadece FPS oyunlarında C2 biraz önde.(v2 de onun kadar iyi yanlış anlama)
Yazılım + rahatlık için V2 öneririm. Bu arada C2'nin sesleri çok fazla tiz geliyor(FPS oyunlarında ayak sesleri falan için) bu tiz gelmesini ben pek sevmemiştim.

Tiz derken yani nasıl.
 
Lütfen böyle basic yorumlar yapmadan önce Prosettings sitesinin tam olarak içeriğini araştırın.
''Basic'' değil basit ve ekipman sponsorluğu nedir onu öğren. Orada yazan ekipmanların yarısından fazlası sponsorluk yüzünden kullanılan ekipman.

Sponsor:
210357.png


Kişisel Seçim:
210507.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı