Far Cry 6 Empress tarafından kırıldı

İşte ona rağmen Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyorlar firmalar bizimkiler hala pahalı yaaaav diyor birtanesi de yazmıştı bir konuya yabancılardaki gibi 60 TL olması lazım bizde de demişti :D

Zaten bu yüzden param yetmediği için korsan indiriyorum. Param yetse neden adamın hakkına gireyim? Ama aşırı eski oyunların orijinalini bulmak zor. Örneğin NFS MW 2004'ün orijinalini bulmak zor bulsan bile kutusunu buluyorsun. O yüzden onu crackli indirmek zorundayım.

Kartım yok ama giderim Steam'den hediye kodu alır onu hesabımda kullanırım olur biter. Para yine para değerini kaybetmiyor sonuçta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu far cry 6 çöpünü crack bile indirmem. Ubisoft hangi oyuna el atsa batırıyor. Assasins creed gibi.
 
@Swaglikeohio kardeşim muhtemelen öğrencisin, bir oyuna 200 lira ve üstü bayılacaksan sana da para kalmaz ki.
@alp15eren ben paylaşımlı hesap alıp oynadım. 🤦‍♂️ Beklentim yoktu da 10 saat bile oynatmadı.
 
@Swaglikeohio kardeşim muhtemelen öğrencisin, bir oyuna 200 lira ve üstü bayılacaksan sana da para kalmaz ki.
@alp15eren ben paylaşımlı hesap alıp oynadım. 🤦‍♂️ beklentim yoktu da 10 saat bile oynatmadı.

Abim bana 8 yaşında crack yapmasını öğretince 8 yaşımdan 14 yaşına bütün oyunları crack oynadım. İşin komik yanı 12 yaşıma kadar oyunları bedava olduğunu düşünüyordum çünkü atıyorum ETS 2 indir deyince sağlamindir çıkıyordu ve gidip indiriyordum bu adamlar nasıl para kazanıyor diye falan düşünüyordum üstüne.

Bana zaten para kalmıyor usta, 5 lira ile alabildiğim şey sadece su. Şeker bile alamıyorum okulun kantininden o paraya :D
 
@deathhand hocam oyuna bir şey diyen yok, oyun kötü değil ancak oyunda tek sıkıntı tekdüze olması. 2021 senesinde çıkan bir oyunda 10 sene önceki oyun motorunu kullanıyorlar. Oyunun üçüncü serisini oynayanlar aslında otomatikman diğer serileri de oynamış oluyor.

Üçüncü seriden itibaren tek yaptıkları şey bir kötü adamı esas alıp ona yoğunluklu bir hikaye oluyor. İnsanların şikayet ettiği nokta da bu. Kaldı ki oynayanlarının da bunu kabul ederek oynadığını düşünüyorum, bana da bir şey demek düşmez.

Şunu da eklemek isterim, Far Cry 4 fena değildi ama üçüncü oyununun aynısı. Bir saat oynamadım, 5. oyunu biraz götürdü. Bir süre sonra o da tekrara sardı, 15 saat falan oynayıp saldım. 6. oyununu da yedinci saatin sonunda saldım.

AAA oyunlarda en insaflı fiyat politikasını evet Ubisoft uygulamakta ama oyunlarında keşke değişiklik de yapsa ya da ben mi fazla şey bekliyorum, bilemiyorum. Sonuçta her çıkardığı seriyi oynayanlar bunu kabul ederek oynuyor olsa gerek. Tekrara dayanamayanlar da oynamıyor.

Uzunca bir dönem masaüstü kullanmadığım için oyunlardan biraz geri kaldım. Yaşta ilerleyince çok öyle oyun dinamikleri falan fark edemiyorum. Bizim ufaklık ile oynuyoruz genelde, ondan fırsat kaldıkça birkaç bölüm de ben geçiyorum. Maksat eğlence olsun. Çok fazla detaylara giremiyorum.
 
Bence yılına göre en iyi grafikli oyun NFS Undercover'dır. Pek bir bilgim yok eski oyunlar hakkında ama 14 yaşında olup da hala güzel grafiklere sahip olan nadir oyunlardandır bence.

Araba yarışlarında grafikler çok fazla güncellenmiyor bana kalırsa. Sonuçta arabanın geometrik yapısı belli. Yol ve atmosfer detaylarını geliştiriyorlardır ama bende çok dikkat etmediğim için pek fark göremiyorum. Undercover benim Carbon ile birlikte oynamayı sevmediğim oyunuydu galiba. Most Wanted'ı 3 kez falan bitirmiştim sanırım. Şu an Heat oynuyorum, grafikleri gerçekten çok güzel. Ama Underground ve MW tadını vermiyor ne yazık ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı