Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 54.290
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Quarit Upload sınırlandırmayın demişsiniz @Recep Baltaş da sizinle aynı fikirde olduğunu belirtmiş. Sorun nedir anlamadım.

Pardon ya ilk mesajımda ben sınırlandırdığımdan bahsetmiştim de, sanırım o geldi aklıma acaba dedim bana mı dedi :p Bir sorun yok, benim şu an ki hararetlenmemin nedeni EMPRESS'ın hissettikleri gibi. Yani crack yapanları asla kötü olarak görmeyin, hak yiyen olarak görmeyin, hak yiyenler malesef bize bu oyunları sunan, böyle bir işletim sistemi yapan kişilerdir. Evet orta da büyük bir hizmet var, ama orta da büyük bir (haksız bana göre) kazançtan daha fazlası değil bu. Ben de bu forumda düşük gecikme ile ilgili deneyimlerimi paylaştım, ve kendimi bu konuda geliştirdim, açtığım konuda bazı yazdığım ve önerdiğim şeyler havada kalmış gibi oldu. Çünkü direkt olarak bir şeyleri yazamazdım. Ve her şeyi paylaşmadım da. Ama açtığım konuda insanları gerçeği görmesi için yeterince yönlendirdiğime inanmıştım, lakin sonuç öyle olmadı, her zaman olduğu gibi dalga konusu oldum. Yani bu işleri ben para için yapmaya başladım, bir taraftan da kendim deneyim sahibi oluyorum, ve en önemlisi Microsoft ve işlemci, ekran kartı firmaların birbirleri arasında nasıl bir anlaşmaya sahip olduğunu anlıyorum her geçen gün, ve sinirlerim hopluyor doğal olarak, çünkü ortada resmen bir haksızlık yapılıyor. Buna rağmen haksızlığın daniskasını yapan bu firmaları kullanıcılar çıkıp savunmaya çalışıyor. Benim anlam veremediğim kısım bu. CS:GO oyununu bıraktım. Çünkü Valve oyun firması kan emici bir firmadır. Neden böyle bir firmayı pekiştireyim ki ? Bu arada çoğu oyun firmasının aşağı kalır yönleri yok, ama doyumsuzluk konusunda tavan yapmış bir firmayı pekiştiremem, o kadar da değil.

Ekran görüntüsü_20230223_133223.png

50 bin olmuş crackli versiyonu şuanda indiren sayısı.

Yok hocam. Torrent oyun indir işte ya, Torrent oyun indir yazınca en üstte çıkan yer. Yeni kırılan oyunları çok kısa sürede sitelerine ekliyorlar. Teşvik yok, teşvik yooook. Sadece söyledim ben siteyi umarım ban yemem :) Ayrıca @SouL27 hocamızın dediği gibi Repack dışında diğer hepsi aynı. Ama ben Torrent oyun sitesine daha çok güveniyorum.

Telegram'dan mesaj geldi. Sadece crack dosyası paylaşılmış. Şansıma bak dosyaları sildik crack geldi :(

Son düzenleme:
Bu konu bence kapanacak büyük ihtimal ondan yerimi alayım biraz hata var Crack'te ama düzeltilir.

Yok hocam. Torrent oyun indir işte ya, Torrent oyun indir yazınca en üstte çıkan yer. Yeni kırılan oyunları çok kısa sürede sitelerine ekliyorlar. Teşvik yok, teşvik yooook. Sadece söyledim ben siteyi umarım ban yemem :) Ayrıca @SouL27 hocamızın dediği gibi Repack dışında diğer hepsi aynı. Ama ben Torrent oyun sitesine daha çok güveniyorum.
Hocam bu arada o dediğiniz sitenin başında 0 var. URL adresinde. Bir sakatlık çıkar mı acaba? İndireceğimden değil, ara sıra göz atıyorum. 1-2 gün önce yoktu, bugün fark ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı