II. Wilhelm
Hectopat
- Makaleler
- 3
Hmm, etkileyici.
@Quarit Upload sınırlandırmayın demişsiniz @Recep Baltaş da sizinle aynı fikirde olduğunu belirtmiş. Sorun nedir anlamadım.
Yok hocam. Torrent oyun indir işte ya, Torrent oyun indir yazınca en üstte çıkan yer. Yeni kırılan oyunları çok kısa sürede sitelerine ekliyorlar. Teşvik yok, teşvik yooook. Sadece söyledim ben siteyi umarım ban yemem
Beton firmaları malzeme yetiştiremez.Oynayacağım yok seed yapmak için indiriyorum.![]()
Hocam bu arada o dediğiniz sitenin başında 0 var. URL adresinde. Bir sakatlık çıkar mı acaba? İndireceğimden değil, ara sıra göz atıyorum. 1-2 gün önce yoktu, bugün fark ettim.Yok hocam. Torrent oyun indir işte ya, Torrent oyun indir yazınca en üstte çıkan yer. Yeni kırılan oyunları çok kısa sürede sitelerine ekliyorlar. Teşvik yok, teşvik yooook. Sadece söyledim ben siteyi umarım ban yememAyrıca @SouL27 hocamızın dediği gibi Repack dışında diğer hepsi aynı. Ama ben Torrent oyun sitesine daha çok güveniyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.