YKS açıklandı!

  • Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 15B
@alp15eren onun ayarını ÖSYM tutturuyordu da bu sene baraj kaldırılmasına rağmen böyle bir sınav getirildiyse altında farklı bir amaç ararım ben. 2021 sınavında ÖSYM ayarı tutturmuştu, tek şikayet eden yoktu bu arada.
 
Herkes sonuçlar açıklandı yazmış. Kimse sonucunu paylaşmak istemiyor mu? Benim yaş 30'a dayanıyor. Öğrencilik zamanlarındaki stresi o kadar iyi hatırlıyorum ki...

Size 2 üniversite mezunu biri olarak söylüyorum: Sonuç ne olursa olsun canınızı sıkmayın. 1 tane üniversite, 1 tane bölüm ve 1 tane meslek yok. Hayatın size neler getireceğini bilemezsiniz. Sadece yaptığınız işleri en iyi şekilde dürüstçe yapmaya çalışın, kendinizi sürekli geliştirin.

Yarının kaygısı bugünün neşesini kaçırır demişler.

Kendinize güvenin. Birkaç sınavın hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin. Depresyondan bahsedenler falan olmuş. Gerek yok arkadaşım. Hayat onlarca kere iflas edip tekrar başlamak için yeterince uzun.
 
Puan yüksek sıralama düşük. 2021'e göre hesapladığım kafama tüküreyim. İstediğim bölüme geçen yıldan 50 puan fazla yapmama rağmen sıralamam yetmeyecek gibi.
Ben 2019'a göre hesaplıyordum, hesapladıklarımın en az 10 bin aşağısındayım.
 
1658123988505.png

@alp15eren onun ayarını ÖSYM tutturuyordu da bu sene baraj kaldırılmasına rağmen böyle bir sınav getirildiyse altında farklı bir amaç ararım ben. 2021 sınavı ayarındaydı, tek şikayet eden yoktu bu arada.
Kesinlikle 2021 ayarında değildi bu arada. 2021 çok daha kaliteli ve zordu.
2020'den biraz daha zordu ama sıralama 2020 ile aynı neredeyse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı