Exxen'in aylık ücreti açıklandı!

@278101 Buraya göz atabilirsiniz.

İnsanlar yeni bir şeylere girişiyorlar, evinde tüm gün oturan birey oturduğu yerden o olmaz, bu tutmaz gibi komik yorumlar yapıyor. O zaman geç dostum sen yap, seni görelim. Önce neyi amaçladıklarını bir öğrenin fikir sahibi olun ondan sonra bu konuda yorum yapılması daha doğru olur. Ben de demiyorum içeriklerin hepsi mükemmel ama yeni bir soluk getirmek için bir yerden başlaması gerekiyordu. Netflix çok mükemmel o yüzden kafaları estiği zaman dizileri bitirip, yeni bölümü gelmiyor. Umarız ileride çok farklı şeyler koyarak devam ederler.

Bünyesinde barındırdığı kişileri bedava iken izlemiyordum. Gerisini siz düşünün. Ama tabi çoğunluğun durumu ne olur bilemeyiz.
10 lira pahalı diyenler gün boyu ne kadar gereksiz 10 liralar gömüyordur ona buna. Destek olacağına herkes köstek oluyor.
Acuna'da destek olmayalım bir zahmet. Asıl desteğe ihtiyacı olan benim şahsen. :D Çok destek olunacak bir şey arıyorsa insanlarımız IBAN paylaşabilirim, böylece bir mühendisin eğitimine katkıda bulunabilirler.

@278101 buraya göz atabilirsiniz.

İnsanlar yeni bir şeylere girişiyorlar, evinde tüm gün oturan birey oturduğu yerden o olmaz, bu tutmaz gibi komik yorumlar yapıyor. O zaman geç dostum sen yap, seni görelim. Önce neyi amaçladıklarını bir öğrenin fikir sahibi olun ondan sonra bu konuda yorum yapılması daha doğru olur. Ben de demiyorum içeriklerin hepsi mükemmel ama yeni bir soluk getirmek için bir yerden başlaması gerekiyordu. Netflix çok mükemmel o yüzden kafaları estiği zaman dizileri bitirip, yeni bölümü gelmiyor. Umarız ileride çok farklı şeyler koyarak devam ederler.

Haklısınız tutar, ülkenin cahilliğini hafife alıyorlar. Zaten ücretsiz yayınlanıyordu YouTube'den, sildirip parayla sunmak nedir? Tamam paralı platforma geçtin neden eskilerini siliyorsun?

@278101 buraya göz atabilirsiniz.

Neden her eleştiri yapan insana "gel kardeşim sen yap" diyip duruyorsunuz ne zaman vaz geçeceksiniz acaba merak ediyorum eleştiri yapmayalımmı yani bunumu istiyorsunuz gidip her yapılan işe övgümü yağdıralım tebrikler mi diyelim kötü olana kötü diyeceğiz ne diyeceğiz başka.

@278101 Buraya göz atabilirsiniz.

Exxen'den para falan mı aldın bu nasıl bir savunmadır? O zaman herkes platform açsın YouTube'dan içerik sildirsin böylece YouTube'a da gerek kalmaz. Kime eleştiri yapsa ''E kardeşim gel sen yap'' diyorsunuz. Abi ben kullanıcıyım eleştiricem tabi, aynı sektörde olsam gider daha iyisini yapar rakip olurum ama kullanıcıyım ben işim bu. Ben eleştiricem fikrimi söyliycem. Senin gibiler de ''Ama eleştiriyosunuz iyisini çık sen yap hüü'' dersiniz anca. O zaman ben de sana diyeyim, ''Çok iyiyse hisse al ortak ol.'' Yeni bir soluk diyorsun, yeni soluktan kastın birebir YouTube'dan alıp paralı bir platforma taşımak mı? Yeni dizi mi yapmış, o beğenmediğin Netflix gibi milyon dolarlar döküp yenil film mi çekmiş ne yapmış da neyin yeni soluğu? Ben eleştiricem, sen de saygı duyacaksın çünkü her ne kadar milyoner milyarder zengin bilmem ne olsa da patron her zaman müşteridir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı