Ücretli Windows 7 Desteği 2026 Yılına Kadar Uzayabilir

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.483
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
windows7-kapak.jpg

Microsoft, 2020 yılının başlarında Windows 7 desteğini sonlandırmaya karar vermişti. Redmond devi, kullanıcıların ve şirketlerin daha yeni sürümlere geçmesini bekliyordu lakin belirli bir kitle Windows 7’de kalmayı tercih etti. Bu nedenle genişletilmiş destek kapsamında ücretli olarak Windows 7 desteği devam etti. Aslında şirketin ilk amacı Ocak 2023’te ücretli desteği tamamen durdurmaktı. Görünüşe göre planlar değişmiş […]

Devamı: Ücretli Windows 7 Desteği 2026 Yılına Kadar Uzayabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
ESU bypass yaparak ücret ödemeden güncelleştirme alan birçok kişi var. Konusu da vardı sanırım, onlar için iyi haber. İşin ilginç tarafı Windows 8.1’e 10 Ocak 2023 tarihinden sonra belirli bir ücret karşılığı (ESU) bile destek verilmeyecek.
 
Kurumlar için profesyonel destek burada söz konusu olan. Endüstriyel bir yapıdaki sistemlerin desteklenmesi, fabrika, mağaza zinciri, banka zinciri gibi konularda ücretli olarak yazılımı geliştiren ana şirket ek ücret/destek/yama sağlayabilir. Henüz kesin olmasa da diğer kullanıcılar da bazen bu tür geliştirmelerden kendilerine düşen bir iki güncelleme alabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı