- Katılım
- 29 Haziran 2020
- Mesajlar
- 3.775
- Çözümler
- 13
Laptop için mi alacaksın hocam?
Öylese almayın o attığını alın.
Laptop için sadece bu bütçede 5400 RPM var hocam bulamıyorum bir türlü ikinci el desek ikinci el için de düzgün yok.
Laptop için mi alacaksın hocam?
Öylese almayın o attığını alın.
Laptop için sadece bu bütçede 5400 RPM var hocam bulamıyorum bir türlü ikinci el desek ikinci el için de düzgün yok.
5400 alacaksın o zaman hocam yapacak bir şey yok 2. el HDD'lere çok sıcak bakmıyorum açıkçası önermem.
Bunu buldum ama bunu alırsam HDD kutusu alırken zora girerim USB 3.1 almak yerine 3.0 alırım ama Barracuda olduğu için emin olamadım.
Barracuda'yı almayın hocam kesinlikle önermem.
Ama bu Barracuda Pro diye biliyorum bunu öneriyorlardı.
Barracuda Pro'yu hiç duymadım ama düz Barracuda ve FireCuda'yı kesinlikle önermem yaptıkları kronik hataları düzeltmiş olabilirler Pro versiyonunda.
Alsamda hocam HDD kutusu zora giriyor sizce 7200 RPM için 100 TL fark değer mi?
7200 genel olarak 210 MB/sn yapıyor değer fakat Barracuda serisini önermiyorum ne kadar Pro olsa da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.