Hocam bi ara kurmuştum şimdi olmuyor lanet olası şey varsa çözümü kuralım hata high sierra 10.13.6 da bu disk bilgisayarınızı başlatmak için kullanılamaz hatasıTamam, tekrar macOS kurmak gibi bir fikriniz olursa yazabilirsiniz![]()
Hocam bir ara kurmuştum şimdi olmuyor lanet olası şey varsa çözümü kuralım hata High Sierra 10.13.6 da bu disk bilgisayarınızı başlatmak için kullanılamaz hatası.
Hocam secure boot disabled IOMMU disabled XCHCI disabled legacy USB enabled legacy i disable yapamıyorum yaptıgım zaman görmüyor usbHocam BIOS ayarlarınızı atar mısınız?
Hocam Secure Boot disabled IOMMU disabled xchcı disabled legacy USB enabled legacy i disable yapamıyorum yaptığım zaman görmüyor USB.
Xchcı enable yapıp Catalina dener misiniz hocam?
Disk GPT değilse GPT yapın, AFPS deniyorsanız macOS Genişletilmiş Günlüklü deneyin.Hocam bi ara kurmuştum şimdi olmuyor lanet olası şey varsa çözümü kuralım hata high sierra 10.13.6 da bu disk bilgisayarınızı başlatmak için kullanılamaz hatası
zaten aktif ve catalina da 1050ti yi tanıtabilir miyim?Xchcı enable yapıp Catalina dener misiniz hocam?
Ve BIOS'tan UEFI seçeneğini aktif edin.
Disk gpt ve hfs formatında genişletilmiş günlüklü yazıyor zaten disk izlenecisindeDisk GPT değilse GPT yapın, AFPS deniyorsanız macOS Genişletilmiş Günlüklü deneyin.
hayır biçimlendirmeden önce o seçnekte genişletilmiş günlüklü seçili biçimlendireniyorumki mediakit yetersiz alan hatası veriyorDisk izlencesinden biçimlendirip yapıyorsunuz değil mi?
aynısı ilk başta bunu denemiştim sonra kealOS denedimBu sitenin imajı ve EFI'si ile deneyebilirsiniz.
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.