Kullandığınız en tatlı korsan nedir?

Bedava oyunun korsanını aramıştım. İndirememiştim indirebilsem o olurdu.
 
GTA triology Definitive Edition. Oyun o kadar kötüydü ki oyunu indirip, sonra Rockstar'in logosunu açıp "ıh sana para" demek oyundan çok daha eğlenceliydi. Bir de "ıh"ı pompalı şeklinde yapmak baya tatlı oluyordu.
 
Call of duty 2, pes 13 14 15 16 17 18, fifa 15 16 17 18 19, streamer life simülatör, tuvalet simülatör, Minecraft, NFS MW, NFS carbon, bandicam full, camtasia studio 8 full, adobe, outlast, outlast whistleblover, GTA San Andreas, GTA vice City, GTA 4, NFS shift, NFS run, call of duty advanced warfare, black ops, modern warfare 1 ve 2...
Hocam siz öbür dünyada biraz çekeceksiniz gibi.
 
Neredeyse 23 yıllık bilgisayar kullanım tecrübem var. Okul veya kafelerden değil evimizde bulunan makinelerden bahsediyorum. O kadar çok korsan yazılım kullandım ki hangisi hakkında ne söyleyebileceğimi hatırlayamıyorum bile. Ancak son kullandıklarım arasında olan ve yüksek lisans tezim için kullandığım "Maple" programı şimdiye kadarki en pahalı ve satın ihtimalimin en düşük olduğu programdı. İşsiz olmasaydım bile o programa 1560$ dolar vermezdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı