Huawei Mate 20 Lite EMUI 12 alacak!

Olabilir servisleri zaten her telefonda var.

Tüm Huawei servisleri tüm telefonlarında dediğiniz gibi bulunuyor. Google'in servislerini kaldırdıktan sonra büyük rekabet başlıyor olacak. Android vs HarmonyOS/EMUI veya Google uygulamaları vs Huawei uygulamaları gibi durumla karşı karşıya kalabiliriz. 😎
 
Tüm Huawei servisleri tüm telefonlarında dediğiniz gibi bulunuyor. Google'in servislerini kaldırdıktan sonra büyük rekabet başlıyor olacak. Android vs HarmonyOS/EMUI veya Google uygulamaları vs Huawei uygulamaları gibi durumla karşı karşıya kalabiliriz. 😎

Bana Huawei uygulamaları daha özenle yapılmış geliyor.
 
Bana Huawei uygulamaları daha özenle yapılmış geliyor.

Çin'de marka ürünler sağlam iş çıkarıyor yan sanayi gidip alırsanız tabii Çin malı deniyor dandik kalıyor ama bu çapta büyük şirketler gerçekten başarılı, bir Apple etmese bile ülkemizde malum şartlarda en iyi alınacak telefon markalarından bir tanesi (bana göre).
 
İlk çıktığı aylarda Mate 10 Lite'nin metal kasasının mavi rengine aldanarak Mate 20 Lite mavi rengini hiç görmeden aldım gayet ince şık ve estetik bir telefon fakat parlak bir mavi rengine sahip beklentim koyu bir mavi renkti. F/P oranla gerçekten harika bir telefon şu ana kadar o kadar düşmesine ve çok aktif kullanılmasına rağmen tek bir sorun bile yaşamadım büyük bir zevk ile kullanıyorum bayram öncesi Huawei batarya kampanyasından 199 TL'ye KVK Adana da batarya değişimi yaptım arka kapağımda açılmalar vardı o şekilde işleme almadıkları için onu da değiştirdim 190 TL gibi bir fiyatı çıktı toplam 400 TL gibi bir para ödedim ama gerçekten işçiliğine değer telefon resmen sıfır oldu ben hala yıllarca kullanabileceğime inanıyorum telefonlar ve işletim sistemleri ile içli dışlıyım Google hizmetleri gerekliliğine ihtiyaç duyduğumu söyleyemem bütün aileme aynı telefonu aldım ve şimdiye kadar şikayeti olan yok en sonda Anneler Günü hediyesi olarak P Smart 2021 aldık App Gallery'de olmayan uygulamalar Petal Search uygulamasından yüklenebiliyor.
Güncelleme için ise gerekli altyapı var fakat Google hizmetlerini kaldıracaklarını düşünmüyorum kaldırsalar bile çok yoracağını düşünmüyorum HarmonyOS bekliyorduk ama EMUI 12 de sevindirici oldu açıkçası. HarmonyOS için bir sürü söylem var yanlış hatırlamıyorsam resmi açıklama ile henüz erken olduğu belirtildi öngörü olarak gerçekten sorunsuz ve başarılı olmadan kullanıma sunmayacaklar gibi görünüyor haliyle karşımıza güzel ve başarılı bir işletim sistemi çıkacak gibi gözüküyor henüz EMUI 12 gelmedi fakat 4 göz ile bekliyoruz.
 
Şu an da Huawei Mate 20 Lite ile EMUI 12'ye geçmiş bulunmaktayım ve en çok şaşırdığım şey ise Google ve ürünleri durmaya devam ediyor. Hiçbiri silinmemiş ve çalışıyor. Çok güzel bir güncelleme olmuş bayadır güzel bir güncelleme almıyorduk.
 
Şu an da Huawei Mate 20 Lite ile EMUI 12'ye geçmiş bulunmaktayım ve en çok şaşırdığım şey ise Google ve ürünleri durmaya devam ediyor. Hiçbiri silinmemiş ve çalışıyor. Çok güzel bir güncelleme olmuş bayağıdır güzel bir güncelleme almıyorduk.

Nasıl geçtin sanırım bende yok.
Otomatik güncelleme ile mi geldi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı