TYT için 7 günde TYT Matematik kampı yeterli mi?

GreatArcher

Kilopat
Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
4.196
Makaleler
1
Çözümler
4
TYT matematik için İlyas Güneş 7 günde TYT matematik kampından ilerliyorum. Koçum bu kamptan ilerletiyor beni. Sizce bu kamp TYT matematik için yeterli mi? Eğer eksik kaldığın yerler olursa onlara özel olarak bakarız dedi koçum.
 
7 günde bitirdiğimi kim söyledi? Bu kampı 3 haftadır uyguluyorum.
Bu daha da garip. 7 günlük tekrar kampı için 3 haftayı harcamışsınız. Bence gerçek bir Rehberlik hocasına danışın. Öyle bu işin uzmanı olmayan koçlarla vakit kaybetmeyin.
 
7 günlük kampı 3 haftadır mı uyguluyorsun?
7 günlük kamp bu fakat 7 güne sığdırırsan bu kampı çok yoğun bir kamp herkes 7 günde tamamlayamaz bunu. Günlük 4 saat video izlemen gerek bunun için. Bunun testini çözsen falan derken 6-7 saat günlük sadece matematik çalışmış olacaksın.
 
7 günlük kamp bu fakat 7 güne sığdırırsan bu kampı çok yoğun bir kamp herkes 7 günde tamamlayamaz bunu. Günlük 4 saat video izlemen gerek sadece. Bunun testini çözsen falan derken 6-7 saat günlük sadece matematik çalışmış olacaksın.
Eğer TYT Matematik netiniz 30 veya üzeri değilse bu tarz tekrar kampları yerine ana kamplarla vakit geçirin. İlyas Hoca bu kampı sınava birkaç hafta kala çıkardı eğer gerçekten sıfırdan işe yarıyor olsaydı ana kamp çekmeye gerek duymazdı. Mert Hoca'nın 70 günde TYT kampı var o veya başka hocalara bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı