Skylake Sistem toplama

Zenfone Laser

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2015
Mesajlar
364
*ASUS Z170 PRO GAMING anakart
*Intel Core i7 6700K Soket 1151 İşlemci
*Asus GTX980 ROG STRIX Ekran Kartı
*HyperX FURY 16GB (2x8GB) Black DDR4
*Samsung 250GB 850 EVO SATA 3.0 SSD
*COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE kasa
*XIGMATEK 80PLUS 750W SİLVER GÜÇ KAYNAĞI
*WD 1TB Caviar Blue HDD
*ASUS DVD YAZICI
*CM NEPTON 120XL SIVI SOĞUTMA

Böyle bir sistem toplamak istiyorum. Görüşleriniz nedir?
Sistem uyumlu mu?
Sıkıntılı Gördüğünüz bir parça var mı?
2016'da yeni mimariler çıkacakmış. Bu sistemi toplamak yerine onları beklemeli miyim?
Sizce bu sistem bana ne kadara patlar?
1080p ultra ayarlarda oyun oynamak istiyorum.
 
Psu çok fazla onun dışında sistem güzel her oyunu 1080p ultrada açar. Yeni mimari dediniz. Beklenebilir. Ama ne zaman çıkar. Onu beklersin sonra başka bir şey çıkar. Bence seçtiğiniz bileşenler çok iyi. Rahatlıkla alabilirsiniz.
 
Psu çok fazla onun dışında sistem güzel her oyunu 1080p ultrada açar. Yeni mimari dediniz. Beklenebilir. Ama ne zaman çıkar. Onu beklersin sonra başka bir şey çıkar. Bence seçtiğiniz bileşenler çok iyi. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Teşekkürler :) ama PSU'yu ileriye yönelik bir 980 SLI için seçtim.

1080P'de oyun oynamak istiyorsanız bu bütçe fazla. R9 380X bile 1080P için yeterlidir. GTX 980 biraz fazla olmuş.
Gtx980'i Video işlemede daha iyi olduğu için seçtim ileride bir Youtube Kanalı açmayı düşünüyorum.
 
DVD'yi ne amaçla kullanıcaksanız? Hiç elinizi bile sürmeyeceğiniz şeye para vermeyin bence, Steam, Origin gibi platformlar varken.
Eski ama orjinal Programlar var. Bunun yanında daha önce satın almış bulunduğum Gta 4 DVD olarak Açılıyor. ve Craklamak istemiyorum.
Yeni Nesil oyunları zaten Steam ve Origin'den satın alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı