2000 ₺ Oyun İçin Dizüstü Önerisi

Batuhan Akbaba

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2015
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu bütçeye uygun legaue of legends ağırlıklı güncel oyunları kaldırabilecek yeni sistem bir dizüstü bilgisayar arıyorum öneride bulunursanız sevinirim. Dizüstülerde sistem toplanıyor mu pek bir fikrim yok açıkçası yol göstermeniz dileğiyle.
 
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp500lb-core-i5-5200u-22ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-156-touch-w10-notebook.html#ozellikler

Bu bilgisayar baya iyiymiş. Harici Nvidia 2 GB ekran kartı var. Ardından DDR 3L 4 GB bir belleği var. İşlemcisi ise İntel Core İ5 5200 U. Cidden hoş geldi bana. Windows 10 işletim sistemi var. Bu arada LOL için abartı bir bilgisayar ama. Bu arada 500 GB depolaması var. Neyse güle güle kullanın. :)
Aslında çok zorunda değilsen toplama bilgisayar çok daha güçlü olurdu.

Bu arada alternatif vereyim. Bu arada asla Casper alma.

TOSHIBA SATELLITE C55 CORE İ3 5015U 1.7GHZ-4GB-500GB-INT-15.6-W10 NOTEBOOK

Bu arada alabiliyorsan ilk söylediğim bilgisayarı al. Bu da LOL oynatır ama diğer bilgisayar daha iyi. Çünkü online oyunlarda işlemci cidden çok önemli.
 
Son düzenleme:


Sorun yok. :D @DailyTekno

Ona dikkat etmemişim :D Ben direk ekran kartına bakmıştım.


Aslında ısı sorunu fanı kötü ise tüm işlemcilerde oluyor. Ama AMD işlemci kullanılacaksa iyi bir soğutma sistemi lazım ve bu fiyattaki dizüstü bilgisayarlarda soğutma pek iyi olmuyor. Bu arada online oyunlar için iyi işlemci lazım. Bu sebeple ilk önerdiğim bilgisayarı tercih ediniz. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı